Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Άγνωστο γιατί δεν προχώρησε του Κονέ

Παναθηναϊκός: Άγνωστο γιατί δεν προχώρησε του Κονέ
Ο Παναθηναϊκός "φλέρταρε" με τον Παναγιώτη Κονέ, ωστόσο το "φλερτ" δεν μετουσιώθηκε σε κάτι σοβαρότερο.

Είναι εμφανές είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο θέμα στον άξονα και σίγουρα θέλει ποιοτικές λύσεις για να διορθώσει το πρόβλημα. Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ο Παναγιώτης Κονέ ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με το «τριφύλλι», ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Ουσιαστικά, το μόνο δεδομένο είναι ότι ο λόγος που ο παίκτης δεν φόρεσε τα “πράσινα” δεν ήταν οικονομικός. Δεν ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα ένα συμβόλαιο έξι μηνών. Έτσι, καταλαβαίνουμε πως για κάποιους άλλους λόγους δεν έγινε το “deal”.

Μάλιστα οι «πράσινοι» δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να κάνουν ένα ραντεβού με τον ποδοσφαιριστή και να συζητήσουν μαζί του. Έτσι άδοξα, ο Κονέ άλλαξε ήπειρο.

Ο Παναγιώτης Κονέ συνεχίζει την καριέρα του στην Αυστραλία και την Γουέστ Μέλμπουρν Γκρουπ.

Ο σύλλογος αγωνίζεται για πρώτη φορά στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία της Αυστραλίας και ο Κονέ αποτελεί την ιστορική πρώτη μεταγραφή της ομάδας. Η Γουέστ Μέλμπουρν Γκρουπ δεν έχει ακόμα προπονητή, όμως πρόσφατα ανακοίνωσε τους δύο βοηθούς, ο ένας εκ των οποίων είναι ο παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ Τζόνι Αναστασιάδης.

Ο 32χρονος Κονέ υπόγραψε διετές συμβόλαιο με την αυστραλιανή ομάδα και τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις:

«Ανυπομονώ να παίξω σημαντικό ρόλο με την Γουέστ Μέλμπουρν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου αλλά και τη μεγάλη ελληνική κοινότητα της Μελβούρνης».

Ο Κονέ αγωνίστηκε πέρσι στην ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Γρανάδα, Φιορεντίνα, Ουντινέζε, Μπολόνια, Μπρέσια και Ηρακλή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments