Τεχνολογία

Instagram: Έρχονται αλλαγές στην εμφάνισή του

Instagram: Έρχονται αλλαγές στην εμφάνισή του
Τι προσπαθεί να πετύχει το Instagram με τις συγκεκριμένες αλλαγές που σχεδιάζει;

Το Instagram είναι από τα πιο δημοφιλή social media, αφού στέκεται επάξια απέναντι στον βασιλιά… Facebook. Έτσι, μιας και ο κόσμος ανταμείβει καθημερινά την εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποί της δεν αφήνουν μέρα να πάει χαμένη δίχως να μελετούν το πώς Instagram θα γίνει πιο θελκτικό και προσιτό στους χρήστες.

Γι’ αυτό όλο και πιο συχνά τελευταία ακούμε για αλλαγές που αναμένεται να εγκαταστηθούν στην εφαρμογή. Λοιπόν, πως θα σας φαινόταν αν η ροή των φωτογραφιών και των αναρτήσεων στο Instagram, δεν εμφανιζόταν με κάθετη κατεύθυνση αλλά με οριζόντια;

Η αρχή της οριζόντιας πλοήγησης είχε γίνει με το Snapchat και εν συνέχεια το Instagram ήταν αυτό που δημιούργησε τα Stories στα οποία μετακινούμαστε κινούμενοι δεξιά και αριστερά. Ωστόσο, έρευνες δείχνουν πως οι χρήστες, προτιμούν το «σερφάρισμα» στα Stories για λόγους ευκολίας κίνησης του δάχτυλου, της ταχύτητας και της περισσότερης πληροφορίας που λαμβάνουν σε αναλογία με το χρόνο παραμονής στο Μέσο.

Ταυτόχρονα, μαζί με την συρτή κίνηση του αντίχειρα (συνήθως), οι εταιρείες αποδέχονται σταδιακά ότι οι χρήστες προτιμούν τις ευκολότερες κινήσεις για αυτό άλλωστε δοκιμάζουν συνεχώς αλλαγές στα προϊόντα τους.

Ένα πρόσφατο τεστ από το Instagram, δοκίμαζε την ολική μετατροπή του σε ένα και μοναδικό καρέ το οποίο απλώς με το άγγιγμα του δαχτύλου θα μεταπηδούσε στην επόμενη ανάρτηση.

Ένα σχεδόν ίδιο μοτίβο, σκέφτεται να υιοθετήσει και το YouTube.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments