Video

Μεσαρά: Αυτή είναι η τετραμελής οικογένεια που αγνοείται – Κορυφώνεται η αγωνία (pics&vid)

Μεσαρά: Αυτή είναι η τετραμελής οικογένεια που αγνοείται – Κορυφώνεται η αγωνία (pics&vid)
Χωρίς τέλος το θρίλερ στη Μεσαρά. Βρέθηκαν εξαρτήματα του αυτοκινήτου που επέβαινε η οικογένεια.

Μεγαλώνει η αγωνία για τους 4 συνανθρώπους μας που επέβαιναν στο αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από χείμαρρο στη Μεσαρά στην Κρήτη.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και τη νύχτα με 50 πυροσβέστες και 10 οχήματα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας θα ενισχυθούν οι δυνάμεις και θα επιστρέψουν τα μηχανήματα έργου που έχουν προς το παρόν αποχωρήσει.

Μάλιστα, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι στο σημείο βρίσκονται έξι δύτες της ΕΜΑΚ, δεν μπορούν να επιχειρήσουν, καθώς και η ορμή των νερών είναι έντονη, ενώ υπάρχει και αρκετή λάσπη που περιορίζει δραματικά την ορατότητα:

«Το γεγονός ότι η βροχή έχει κοπάσει για αρκετές ώρες, μας βοηθάει να ελπίζουμε ότι αύριο θα έχει πέσει η στάθμη των νερών και θα μπορέσουν να συνδράμουν και οι δύτες».

Να θυμίσουμε, ότι το μεσημέρι  οι διασώστες βρήκαν ένα εξάρτημα από το ΙΧ της οικογένειας σε παραλία στο Τυμπάκι και σκάφος του Λιμενικού «σάρωσε» την περιοχή ψάχνοντας ένα ίχνος από τους τέσσερις. (Περισσότερα εδώ).

Οι αγνοούμενοι

Η 30χρονη Ρ.Τ., ο 29χρονος σύζυγός της Κ.Γ, η 21χρονη αδελφή της Μ.Τ. και η 58χρονη μητέρα της Μ.Χ. είναι οι τέσσερις επιβαίνοντες του «μοιραίου» αυτοκινήτου που παρασύρθηκε το Σάββατο (16/2/19) το βράδυ στο Γεροπόταμο Μεσαράς κι έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.

Η 30χρονη Ρ.Τ που αγνοείται στην Κρήτη


Ο 29χρονος αγνοούμενος σύζυγός Κ.Γ


Η 21 ετών αδελφή της που είναι μεταξύ των αγνοουμένων


Η 58χρονη Μ.Χ μητέρα της 30χρονης που επίσης αγνοείται


Πατέρας αγνοούμενου: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία»

Τις δραματικές στιγμές που συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πάει καλά περιέγραψε ο πατέρας του 29χρονου.

«Δεν επέστρεψαν ποτέ, δεν ξέρω. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Δεν ξέρω τίποτα, είμαι αγχωμένος. Με πήρε η αδελφή της και μου είπε ότι έπαιρνε και τους τέσσερις στα κινητά και δεν το σήκωναν. “Κανένας” μου λέει “δεν σηκώνει το τηλέφωνο”. Μετά πήρα εγώ τον γιο μου, το δικό του τηλέφωνο αργούσε να μου δώσει σήμα, αλλά δούλευε. Της νύφης μου δεν δούλευε καθόλου, δεν είχε σήμα» λέει στις κάμερες σοκαρισμένος ο πατέρας του αγνοούμενου.

  • Το χρονικό

Όλα συνέβησαν στη 1:00 τα ξημερώματα, όταν μία γυναίκα κάλεσε το 100 και την ενημέρωσε ότι το όχημά τους έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροποτάμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα φαίνεται να είπε «Τρέξτε γιατί πνιγόμαστε» ενώ στη συνέχεια κόπηκε η σύνδεση. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αμέσως έστησαν μεγάλη επιχείρηση κι έχοντας το στίγμα του κινητού άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους. Να αναφέρουμε, ότι στο όχημα επέβαινε ένα ζευγάρι, μία 30χρονη και ο 29χρονος σύζυγός της, καθώς επίσης η 21χρονη αδερφή της και η 58χρονη μητέρα της.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η οικογένεια κατάγεται από το χωριό Δαφνές του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων και χθες (16/2/19) είχαν πάει σε μία κοινωνική εκδήλωση. Κατά την επιστροφή τους πέρασαν από το Γεροπόταμου, όπου και παρασύρθηκαν από τα νερά κι έκτοτε αγνοούνται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments