Αθλητισμός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι – Υπέστη ρήξη χιαστού

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι – Υπέστη ρήξη χιαστού
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την ΑΕΚ. Όλοι ήξεραν από την αρχή ότι ο τραυματισμός ήταν σοβαρός, ωστόσο σήμερα (18/2/19) επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότερα για τον εξτρέμ του Ολυμπιακού, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα λείψει για αρκετούς μήνες.

Ο 32χρονος εξτρέμ υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ασφαλώς δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που παθαίνει τον ίδιο τραυματισμό, μετά το καλοκαίρι του 2011 (σε φιλικό με τη Σίβασπορ), όταν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Ο Λάζαρος ήταν από τις βασικές μονάδες του Μαρτίνς, ο οποίος πλέον καλείται να βρει τον παίκτη που θα αναπληρώσει το κενό του.

Ο τραυματισμός του έρχεται σε ένα κομβικό σημείο για τον Ολυμπιακό, αφού κυνηγά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου.

Να θυμίσουμε, ότι ο Χριστοδουλόπουλος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό τον Ιούλιο του 2018. Η κίνηση προκάλεσε αντιδράσεις από μεριάς ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με τους διοικούντες, υπήρχε εν ισχύ συμβόλαιο του παίκτη και για την επόμενη σεζόν

  • Δείτε καρέ-καρέ τη στιγμή του τραυματισμού του:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments