Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Έπαιξε με ένεση στο αριστερό πόδι ο Φορτούνης

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Έπαιξε με ένεση στο αριστερό πόδι ο Φορτούνης
Ο Κώστας Φορτούνης σκόραρε στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ο Κώστας Φορτούνης ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Μάλιστα σκόραρε τα δυο από τα 4 γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το SDNA, χρειάστηκε να κάνει ένεση προκειμένου να πάρει φανέλα βασικού και να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται ακόμα από το πρόβλημα τραυματισμού που «κληρονόμησε» στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και συγκεκριμένα ένα μεγάλο πρήξιμο στο πέλμα του αριστερού του ποδιού, δίπλα στο αστράγαλο.

Στο παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου την Πέμπτη (14/2) χρειάστηκε να κάνει ένεση πριν από το ματς για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο «τουμπανιασμένο» πόδι του και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Αφού έδωσε κανονικά το «παρών» στην ενδεκάδα του πρώτου αγώνα κόντρα στην ουκρανική ομάδα, έπαιξε για 68 λεπτά και αποχώρησε δείχνοντας να χωλαίνει.

Ο Φορτούνης δεν ήθελε με τίποτα να χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τρελαινόταν στην ιδέα και μόνο πως δεν θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Για να παίξει χρειάστηκε για μια ακόμα φορά να κάνει ένεση στο αριστερό του πόδι, από το οποίο προήλθαν τα δύο γκολ που πέταξαν στο…καναβάτσο την Ένωση και έδωσαν στον Ολυμπιακό τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι του Φαλήρου το βράδυ της Κυριακής (17/2).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments