Αθλητισμός

Χριστοδουλόπουλος: Είχε χιαστό και τον… έψαχναν να περάσει από έλεγχο ντόπινγκ

Χριστοδουλόπουλος: Είχε χιαστό και τον… έψαχναν να περάσει από έλεγχο ντόπινγκ
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπέστη ρήξη χιαστών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπέστη ρήξη χιαστών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μετά το τέλος του αγώνα περίμενε να μεταβεί για τις απαραίτητες εξετάσεις. Ένιωθε ότι έχει ρήξη χιαστού και ήταν παρηγόρητος.

Όπως σε όλα τα ματς, υπήρχε και το αντί-ντόπινγκ κοντρόλ.

Όπως αναφέρει το gavros.gr, o Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ήταν ο ένας από τους δύο που έπρεπε να δώσουν δείγμα.

Για την κατάστασή του, ενδιαφέρον έδειξαν και αντίπαλοι. Πρώην του συμπαίκτες άλλωστε κάποιοι. Όπως ο Μάνταλος για παράδειγμα που έχει υποστεί τον ίδιο σοβαρό τραυματισμό. Όπως ο Μπακάκης, αλλά και ορισμένοι άλλοι.

Υπήρχε, όμως και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Άνθρωπος που ήταν στην αποστολή της ΑΕΚ (δεν αναφερόμαστε σε ποδοσφαιρική ή μέλος του τεχνικού τιμ), που ζητούσε να τηρηθούν τα τυπικά και ο Χριστοδουλόπουλος να περάσει πρώτα από αντί-ντόπινγκ κοντρόλ, σύμφωνα με το gavros.gr.

Σαν να μην υπήρχε καμία ευαισθησία ή λες και θα απέφευγε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού να προχωρήσει σε αυτή την διαδικασία.

Πως υπέστη ρήξη χιαστού

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότερα για τον εξτρέμ του Ολυμπιακού, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα λείψει για αρκετούς μήνες.

Ο 32χρονος εξτρέμ υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ασφαλώς δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που παθαίνει τον ίδιο τραυματισμό, μετά το καλοκαίρι του 2011 (σε φιλικό με τη Σίβασπορ), όταν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Ο Λάζαρος ήταν από τις βασικές μονάδες του Μαρτίνς, ο οποίος πλέον καλείται να βρει τον παίκτη που θα αναπληρώσει το κενό του.

Ο τραυματισμός του έρχεται σε ένα κομβικό σημείο για τον Ολυμπιακό, αφού κυνηγά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου.

Να θυμίσουμε, ότι ο Χριστοδουλόπουλος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό τον Ιούλιο του 2018. Η κίνηση προκάλεσε αντιδράσεις από μεριάς ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με τους διοικούντες, υπήρχε εν ισχύ συμβόλαιο του παίκτη και για την επόμενη σεζόν

  • Δείτε καρέ-καρέ τη στιγμή του τραυματισμού του:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments