Αθλητισμός

Νικ Καλάθης: Η διαχείριση και η… συντήρηση

Νικ Καλάθης: Η διαχείριση και η… συντήρηση
Ο Νικ Καλάθης θα αγωνίζεται ανάλογα με τη δυσκολία των παιχνιδιών για ένα διάστημα.

Ο Νικ Καλάθης έχει θέμα στο πέλμα και ο Παναθηναϊκός καλείται να το διαχειριστεί. Οι πράσινοι άφησαν πίσω τους το Κύπελλο και πλέον επικεντρώνουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τη Χίμκι για την Ευρωλίγκα το βράδυ της Παρασκευής.

Οι πράσινοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση στη συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς θα πρέπει να κερδίσουν σχεδόν όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια για να προκριθούν στα πλέι όφ, κάτι που ασφαλώς είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ο Ρικ Πιτίνο με τους συνεργάτες του θα πρέπει να διαχειριστούν το πρόβλημα του Νικ Καλάθη στο πέλμα, καθώς ο ελληνοαμερικανός γκαρντ νιώθει πλέον έντονους πόνους.

Συγκεκριμένα από την αρχή της σεζόν αντιμετωπίζει πρόβλημα με την πελματιαία απονευρωσίτιδα και ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, όπως βέβαια και θεραπευτική αγωγή.

Με την επιβάρυνση και τα συνεχή παιχνίδια όμως το πρόβλημα επιδεινώθηκε και θα πρέπει να ξεκουραστεί ο οργανισμός του παίκτη.

Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με το Σεπτέμβριο και αποφασίστηκε ο Καλάθης να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα, να αγωνίζεται ανάλογα με την κρισιμότητα και τη δυσκολία των αγώνων, μέχρι να «ηρεμήσει» το πόδι του.

Είναι προφανές πως δεν μπορεί να απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, μια και οι υποχρεώσεις είναι συνεχείς, αλλά κυρίως είναι ο πλέον κομβικός παίκτης της ομάδας..

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments