Αθλητισμός

Ρεάλ για ACB: «Λυπηρές οι εξηγήσεις τους, μελετάμε τις επόμενες κινήσεις μας»

Ρεάλ για ACB: «Λυπηρές οι εξηγήσεις τους, μελετάμε τις επόμενες κινήσεις μας»
Δεν έμεινε ικανοποιημένη η Ρεάλ Μαδρίτης από τις εξηγήσεις της ACB για τη διαιτησία στον τελικό του Copa del Rey, με τους Μαδριλένους να τονίζουν πως θα συνεχίσουν να μελετούν τα δεδομένα για τα μέτρα που θα λάβουν.

Η κόντρα μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της ACB καλά κρατεί. Η ACB πήρε θέση για τα όσα έγινα στον τελικό του Copa del Rey και τα παράπονα της Ρεάλ Μαδρίτης για τη διαιτησία, λέγοντας μεταξύ άλλων πως υπήρξαν διαιτητικά λάθη στο τέλος του αγώνα αλλά το τουρνουά είχε απόλυτη επιτυχία.

Αυτή η ανακοίνωση της Λίγκας δεν… άρεσε στους Μαδριλένους, οι οποίοι απάντησαν με δική τους ανακοίνωση στην οποία κάνουν λόγο για «λυπηρές εξηγήσεις».

Αναλυτικά: «Στις τοποθετήσεις που εξέδωσαν οι Διαιτητές και η Ομοσπονδία, σε σχέση με όσα συνέβησαν χθες στον τελικό του Copa del Rey, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δηλώσει ότι οι εξηγήσεις και οι εκτιμήσεις που αναφέρονται σε αμφότερες τις ανακοινώσεις είναι λυπηρές, λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα των γεγονότων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατανοεί τα ανθρώπινα λάθη που μπορεί να γίνουν σε οποιοδήποτε άθλημα, αλλά απαιτεί μια σαφή απάντηση σε αυτό που συνέβη σ’ ένα παιχνίδι που οι τρεις διαιτητές είδαν το instant replay και η απόφαση που πήραν είναι αντίθετη με εκείνη που θα έπρεπε βάσει κανονισμού, παρά το γεγονός ότι οι διαιτητές είδαν τις εικόνες που έδειχνε και η τηλεόραση και που όλοι είδαν τι είχε συμβεί.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπερασπίζεται την ύπαρξη τεχνολογίας για τη βελτίωση της διαιτησίας, της δικαιοσύνης και της καθαρότητας στον αθλητισμό και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κατανοήσει την μη εφαρμογή του κανονισμού που στην προκειμένη περίπτωση έχει γίνει από τρεις επαγγελματίες διαιτητές στην καθοριστική φάση του τελικού. Σας καλούμε να εξετάσετε όλες τις εικόνες που ήταν κι εκείνη τη στιγμή στη διάθεσή σας.

Λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις δηλώσεις όσο και την έλλειψη συγκεκριμένων απαντήσεων γι’ αυτή την ακατανόητη απόφαση των διαιτητών, η Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει να μελετά τα μέτρα και τις ενέργειες που πρέπει να ληφθούν ενόψει της τεράστιας σοβαρότητας των γεγονότων που συνέβησαν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments