Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Χίμκι: Στο ΟΑΚΑ ο Μάικ Τζέιμς

Παναθηναϊκός – Χίμκι: Στο ΟΑΚΑ ο Μάικ Τζέιμς
Παναθηναϊκός - Χίμκι: Ο Μάικ Τζέιμς έδωσε το "παρών" στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Χίμκι.

Παναθηναϊκός – Χίμκι: Ο Μάικ Τζέιμς είναι στην Ελλάδα και βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Ο τέως γκαρντ των “πρασίνων” και νυν της Αρμάνι Μιλάνο είναι στην Ελλάδα και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά το τριφύλλι, καθώς το βράδυ της Παρασκευής (22/2) βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός βράβευσε τον Μιχάλη Κυρίτση

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τίμησε στο ημίχρονο του αγώνα με την Κίμκι τον Μιχάλη Κυρίτση, στο πλαίσιο των βραβεύσεων παλαίμαχων αθλητών και προπονητών του «τριφυλλιού», με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου. Ο Μιχάλης Κυρίτσης παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του προέδρου της «πράσινης» ΚΑΕ, Μάνο Παπαδόπουλο.

Ο Μιχάλης Κυρίτσης ήταν στην κατηγορία εκείνων που υπηρέτησαν τον Παναθηναϊκό τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής. Γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1945 στους Αμπελόκηπους και το 1958 αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό με τον οποίο αγωνίστηκε έως το 1972 και κατέκτησε 4 πρωταθλήματα Ελλάδας (1967, 1969, 1971, 1972). Ως προπονητής πανηγύρισε με το «τριφύλλι» την κατάκτηση του Πρωταθλήματος του 1984.

Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί οι βραβεύσεις του Απόστολου Κόντου και του Τάκη Κορωναίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments