Ελλάδα

Υπόθεση Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία “φωτιά” κατέθεσαν οι γονείς της

Υπόθεση Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία “φωτιά” κατέθεσαν οι γονείς της
Υπόθεση Τοπαλούδη: Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη έδωσαν στην ανακρίτρια νέα στοιχεία για τη δολοφονία της κόρης τους.

Υπόθεση Τοπαλούδη: Η μητέρα της φοιτήτριας κατέθεσε σήμερα, Παρασκευή 22/2/19, στην ανακρίτρια Ρόδου για την υπόθεση της κόρης της.

Η κυρία Τοπαλούδη προσκόμισε στοιχεία για δύο νέα άτομα που φαίνεται να εμπλέκονται σε εκβιασμό της Ελένης Τοπαλούδη μέσω ενός βίντεο που είχαν τραβήξει εν αγνοία της.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της μητέρας, τρία άτομα βίασαν την Ελένη έναν χρόνο πριν τη δολοφονία, ενώ η μητέρα κατέθεσε τα ονόματα των δύο.

Παράλληλα δόθηκαν και μηνύματα που δεχόταν η Ελένη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κακοποίηση δεν είχε καταγγελθεί στην αστυνομία από την Ελένη, διότι η φοιτήτρια φέρεται να φοβόταν. Πλέον η ανακρίτρια μένει να διαπιστώσει αν σχετίζεται με τη δολοφονία.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης στην ανακρίτρια, η μητέρα του θύματος έδωσε κατάθεση και στον εισαγγελέα, προσκομίζοντας τα νέα στοιχεία προκειμένου να προστεθούν στη δικογραφία για τη δολοφονία της φοιτήτριας.

Στη συνέχεια σειρά πήρε ο πατέρας του θύματος, ο οποίος έδωσε και εκείνος κατάθεση στην ανακρίτρια.

Εκείνος τόνισε ότι οι δύο νέοι πρέπει να σχετίζονται με τους δύο που βρίσκονται ήδη προφυλακισμένοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας, καθώς κατάγονται από το ίδιο χωριό.

Πάντως και από όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, ολοκληρώνεται σταδιακά η διαδικασία και πολύ σύντομα το θέμα θα βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Υπόθεση Τοπαλούδη: Ξεσπά η μητέρα της φοιτήτριας – “Αλήτες από κούνια, θα πληρώσουν”

«Να πω σε αυτές τις μάνες ότι γεννήσανε τέρατα, δεν τα αγαπήσανε αυτά τα παιδιά; δεν τα αγκαλιάσανε ποτέ;» «Είναι φοβερό αυτό που ζω, να μην το ζήσει καμία μάνα, να στείλει παιδί για σπουδές και να το πάρει νεκρό με τον πιο φρικιαστικό τρόπο. Θέλω όλοι οι υπαίτιοι της συμφοράς μας να πληρώσουν με το χειρότερο τρόπο», ξέσπασε η μητέρα της Ελένης στην κάμερα του Star το πρωί της Παρασκευής.

«Εμένα μου έχουν σκοτώσει όλα τα συναισθήματα, την καρδιά μου και την ψυχή μου, το μυαλό μου, όλα τα πήρανε. Εγώ ζω αυτή τη στιγμή να τους βάλω όλους μέσα και να πω σε αυτές τις μάνες ότι γεννήσανε τέρατα, δεν τα αγαπήσανε αυτά τα παιδιά; δεν τα αγκαλιάσανε ποτέ; δε μιλήσανε ποτέ, τίποτα; Τέρατα με γκλομπς μόνο και με σουγιάδες, κοινό μυστικό όλοι το ξέρουν τι ήταν εκεί μέσα αυτοί οι αλήτες από κούνια, τσογλάνια από κούνια», συνέχισε.

«Αυτό που γνώριζα ήταν ο χαρακτήρας της κόρης μας, το τι παιδί ήταν, έλεγα ότι αποκλείεται να γινόταν κάτι τέτοιο», λέει από την πλευρά του ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας.

«Δυστυχώς υπήρξαν κι άλλα περιστατικά και ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλα και φοβούνται κάποια κοριτσάκια να μιλήσουν που υπέστησαν βιασμό ή απόπειρες βιασμών», συμπληρώνει ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments