Αθλητισμός

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-0: “Λευκή” ισοπαλία στο μεγάλο ντέρμπι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-0: “Λευκή” ισοπαλία στο μεγάλο ντέρμπι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 0-0: Τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-0: Ισοπαλία με… δύο χαμένους στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Premier League, καθώς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ έμειναν στο 0-0 στο «Ολντ Τράφορντ».

Το αποτέλεσμα αυτό σημαίνει ότι οι «Κόκκινοι» παραμένουν στην κορυφή της Premier League, αλλά η διαφορά τους από τη Μάντσεστερ Σίτι είναι μόλις ένας βαθμός.

Oι «μπέμπηδες» υποχωρούν στην πέμπτη θέση, πίσω από την Άρσεναλ, που την ίδια ώρα νικούσε 2-0 τη Σαουθάμπτον.

Τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο

Το μεγάλο ντέρμπι είχε ένταση, πάθος, αλλά λίγες φάσεις, κυρίως για τους γηπεδούχους. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ υποχρεώθηκε να κάνει τρεις αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο, καθώς αποχώρησαν τραυματίες ο Ερέρα, ο Μάτα, αλλά και ο Λίνγκαρντ που είχε πάρει τη θέση του Ισπανού!

Αναγκαστική αλλαγή έκανε στο πρώτο μέρος και ο Γιούργκεν Κλοπ, που είδε τον Φιρμίνο να αντιμετωπίζει πρόβλημα και τον αντικατέστησε με τον Στάριτζ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία φλύαρη υπεροχή, χωρίς να δημιουργήσουν φάσεις, ενώ η Γιουνάιτεντ απείλησε στο 40΄ με τον Λίνγκαρντ, που κόπηκε από τον Άλισον (και τραυματίστηκε), ενώ είδαν στο 75΄ να ακυρώνεται σωστά αυτογκόλ του Μάτιπ, αφού ο Σμόλινγκ που έκανε το γύρισμα ήταν σε θέση οφσάιντ.

Νίκησε και ανέβηκε στην 4η θέση η Άρσεναλ

Στο «Εμιρεϊτς», η Αρσεναλ «καθάρισε» με δύο γρήγορα γκολ των Λακαζέτ και Μχιταριάν τη Σαουθάμπτον και ανέβηκε στην προνομιούχο τέταρτη θέση, ξεπερνώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που μεσοβδόμαδα επέστρεψε στη δράση μπαίνοντας ως αλλαγή (και σκοράροντας) στο παιχνίδι του Europa League με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, επανήλθε στη βασική ενδεκάδα και ήταν σταθερότατος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments