Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Άρης: Δεν δέχθηκε ερωτήσεις ο Σάββας Παντελίδης

ΠΑΟΚ – Άρης: Δεν δέχθηκε ερωτήσεις ο Σάββας Παντελίδης
ΠΑΟΚ - Άρης: Τοποθετήθηκε για την αναμέτρηση και έπειτα αποχώρησε ο προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης.

ΠΑΟΚ – Άρης: Ο τεχνικός του Άρη, Σάββας Παντελίδης, τοποθετήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς, ωστόσο αποχώρησε χωρίς να επιτρέψει τις ερωτήσεις στους δημοσιογράφους.

Σε μια κίνηση η οποία δεν συνηθίζεται προέβη ο τεχνικός του Άρη, Σάββας Παντελίδης.

Συγκεκριμένα ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, έκανε τοποθέτηση για το ματς, ωστόσο αποχώρησε χωρίς να επιτρέψει τους δημοσιογράφους να του κάνουν ερωτήσεις.

Παντελίδης: «Δεν θέλω να απαντήσω σε ερωτήσεις»

«Κρίνοντας την δυναμική του αντιπάλου και το τι κάνει στα τελευταία παιχνίδια, επιλέξαμε το πλάνο μας να μπλοκάρει τους χαφ του ΠΑΟΚ, να μην δημιουργήσουν παιχνίδι. Θεωρώ ότι το πετύχαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Το αποτέλεσμα με το οποίο μπήκαμε στο ημίχρονο, δεν ήταν, κατά την άποψη μου, δίκαιο.

Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και αυτό οφείλεται στην προσήλωση των παιδιών, στο τακτικό πλάνο.

Από εκεί και πέρα είπαμε πως, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο τακτικό κομμάτι και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, να μπορέσουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Τα καταφέραμε. Αν κάποιος δεν έμεινε ικανοποιημένος, νομίζω πως με την σημερινή μας εμφάνιση, αξίζαμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Ευχαριστώ».

Κατά την αποχώρηση του, υπήρξε ερώτηση για το γεγονός ότι δεν επέτρεψε τις ερωτήσεις, με τον Σάββα Παντελίδη να απαντάει: «Γιατί δεν θέλω να απαντήσω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments