Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: «Καμπανάκι πως κανείς δεν δικαιούται να εφησυχάσει ως το τέλος της σεζόν»

ΠΑΟΚ: «Καμπανάκι πως κανείς δεν δικαιούται να εφησυχάσει ως το τέλος της σεζόν»
ΠΑΟΚ: Ο δικέφαλος του Βορρά αναφέρεται στο λάθος του βοηθού που έφερε το 1-1.

Για «κρύα» ισοπαλία έκανε λόγο ο ΠΑΟΚ στο match report με τον Άρη, τονίζοντας πως η ισοπαλία αποτελεί «καμπανάκι» ενόψει της συνέχειας.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου αναφέρουν χαρακτηριστικά πως κανείς δεν δικαιούται να εφησυχάσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στο λάθος του βοηθού, σημειώνοντας πως ο Βέλεθ σκόραρε από θέση οφσάιντ.

 

Αναλυτικά το match report:

Διατήρησε το αήττητο αλλά παραχώρησε μια κρύα ισοπαλία ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Άρη, σε ένα κλειστό ματς με λίγες ευκαιρίες και χωρίς ιδιαίτερη ένταση, που διαμορφώθηκε από ένα πανέμορφο γκολ του Βιεϊρίνια και μία κεφαλιά του Βέλεθ λίγο πριν το φινάλε, ο οποίος σκόραρε από θέση οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν και εν πολλοίς κατάφεραν να κλείσουν τους χώρους, να σπάσουν τον ρυθμό και να φέρουν το ματς εκεί που είχαν πιθανότητες να διεκδικήσουν κάτι.

Το τελικό 1-1 δεν αλλάζει κάτι στην ουσία της διεκδίκησης του τίτλου, αλλά είναι ένα καμπανάκι πως κανείς δεν δικαιούται να εφησυχάσει ως το τέλος της σεζόν.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να εξουδετερώσουν η μία την άλλη για περίπου 40 λεπτά, με τον Άρη να απειλεί με δύο σουτ εκτός περιοχής και τον ΠΑΟΚ να πατάει γκάζι μετά το 30′.

Στο 38′ ήρθε η προειδοποιητική βολή με τους Μπίσεσβαρ και Καντουρί να χάνουν σπουδαία ευκαιρία μέσα από την περιοχή, αλλά ένα λεπτό μετά ήταν η ώρα του αρχηγού.Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 και έστειλε τον ΠΑΟΚ με προβάδισμα στα αποδυτήρια, σε ένα γενικά κακό ποιοτικά πρώτο μέρος.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη. Ο Άρης δεν πήρε ρίσκα, ο ΠΑΟΚ είχε κατοχή και πίεζε χωρίς να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες.

Στο 85′ μετά από χτύπημα φάουλ ο Βέλεθ σκόραρε με κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, με τον Ισπανό να βρίσκεται σε θέση οφσάιντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments