Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 5-1

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 5-1
Ολυμπιακός - ΟΦΗ 5-1: Έβγαλαν όρεξη οι παίκτες του Μάρτινς και δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στον ΟΦΗ.

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 5-1: Ο Ολυμπιακός είχε ένα εύκολα απόγευμα κόντρα στον ΟΦΗ, του οποίου επικράτησε με 5-1 στο Φάληρο για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Όσα έχασαν οι Ερυθρόλευκοι την περασμένη Πέμπτη με την Ντιναμό Κιέβου να έβαλαν σήμερα με τους Κρητικούς στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι Πειραιώτες μείωσαν στους 7 βαθμούς την απόστασή τους από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και πλέον «κοιτάζουν» τον επαναληπτικό με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος

Ο Ολυμπιακός καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες του Μάρτινς να μην αφήνουν περιθώριο αντίδρασης στον ΟΦΗ.

Χατ-τρικ ο Χασάν, από ένα γκολ Μασούρας και Φορτούνη

Ο Μασούρας άνοιξε το σκορ στο 15′ από ασίστ του Ποντένσε. Παρά τις ατυχίες με τις αλλαγές των Τοροσίδη και Καμαρά, οι ερυθρόλευκοι πάτησαν το γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο και βρήκαν ακόμη δύο τέρματα με τους Χασάν (36’ ασίστ Φορτούνη) και Φορτούνη (40’ δεύτερη ασίστ Ποντένσε).

Εξίσου κεφάτος ήταν και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, όπου βρήκε ακόμη δύο γκολ με τον Χασάν που έκανε χατ-τρίκ. Το πρώτο ήταν στο 46’ και το δεύτερο στο 60’, ενώ στο 57’ μεσολάβησε το εξαιρετικό τέρμα των Κρητικών με το σουτ του Ναμπί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments