Αθλητισμός

Παγκρήτιο Εθνική Ελλάδας: Τα δύο επόμενα επίσημα παιχνίδια της η “γαλανόλευκη” δεν θα τα δώσει εκεί

Παγκρήτιο Εθνική Ελλάδας: Τα δύο επόμενα επίσημα παιχνίδια της η “γαλανόλευκη” δεν θα τα δώσει εκεί
Παγκρήτιο Εθνική Ελλάδας: Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πού θα δώσει τελικά τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια η Εθνική, με δεδομένο ότι η λύση του Παγκρητίου εγκαταλείπεται για αρχή.

Παγκρήτιο Εθνική Ελλάδας: Η Εθνική Ελλάδας δεν θα αγωνιστεί στο Παγκρήτιο στα δύο πρώτα παιχνίδια με Ιταλία και Αρμενία.

Ο λόγος είναι πως οι εργασίες στο στέγαστρο, τις οποίες έχει αναλάβει να διευθετήσει η ΕΠΟ, δεν θα έχουν διεκπεραιωθεί μέχρι τον Ιούνιο.

Η ΕΠΟ έχει τα δώσει τα χέρια με τον Δήμο Ηρακλείου και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η Εθνική Ελλάδας θα δίνει τα παιχνίδια της σε προκριματικά Euro 2020, Nations League και προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Παγκρήτιο (η σύμβαση αναμένεται να υπογραφεί σύμφωνα με τις ενδείξεις την Τρίτη 26/2).

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που έχει αναλάβει τις εργασίες για το στέγαστρο, εκτιμά ότι δεν θα είναι σε θέση να τις διεκπεραιώσει μέχρι τον Ιούνιο και υπό το φόβο της επιβολής ρήτρας (1 εκατ. ευρώ) από την UEFA, δεν θα παίξει στο Ηράκλειο κόντρα σε Ιταλία και Αρμενία, στις 8 και 11 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι υπόλοιπες ενέργειες για τον εκσυγχρονισμό του Παγκρητίου, τις οποίες ανέλαβε ο Δήμος Ηρακλείου και η Περιφέρεια, θα έχουν ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος.

Μένει να φανεί πού θα δώσει τελικά τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια η Εθνική, με δεδομένο ότι η λύση του Παγκρητίου εγκαταλείπεται για αρχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments