Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αναμένεται έκπληξη στο ΔΣ της ΠΑΕ

Παναθηναϊκός: Αναμένεται έκπληξη στο ΔΣ της ΠΑΕ
Ο Παναθηναϊκός συγκάλεσε έκτακτο ΔΣ για σήμερα (25/2/19).

O Παναθηναϊκός συγκάλεσε την Παρασκευή (22/2/19) έκτακτο ΔΣ για τη Δευτέρα (25/2/19) και η αμεσότητα σε συνδυασμό με τη μυστικοπάθεια σχετικά με τους λόγους που συνεδριάζει σήμερα, προετοιμάζει το έδαφος για εκπλήξεις.

Όπως γράφει το SDNA, το ζήτημα, ωστόσο, που προκύπτει είναι πως μπορεί να μεσολάβησε ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο, ωστόσο, δεν έγινε γνωστός ο λόγος που συγκαλείται αυτό το ΔΣ αλλά και τα θέματα που θα συζητηθούν.

Eurokinissi


Υπήρξαν φήμες για ενδεχόμενη αντικατάσταση κάποιου μέλους και κάποιες άλλες για θέματα που άπτονται της νέας ΑΜΚ αλλά και της προσπάθειας για εξασφάλιση άδειας συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, τίποτα, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την πλευρά της πράσινης ΠΑΕ και όσο παραμένει αυτό το… πέπλο μυστηρίου ενισχύεται το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια… έκπληξη.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και ο τρόπος με τον οποίο συγκλήθηκε το συμβούλιο έτσι εκτάκτως προκαλεί ορισμένα ερωτηματικά τα οποία για την ώρα δεν έχουν βρει απάντηση. Το μόνο που έχει διαρρεύσει από την πλευρά του μεγαλομετόχου είναι πως δεν προτίθεται να παρευρεθεί, όπως άλλωστε πράττει εδώ και δύο χρόνια.

Eurokinissi


Σε κάθε περίπτωση, τα ερωτήματα θα απαντηθούν αργά το απόγευμα της Δευτέρας όταν και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία, με τους φίλους του Παναθηναϊκού πάντως να έχουν τις δικές τους απορίες μέσα βεβαίως στη συνολική αβεβαιότητα που επικρατεί στα διοικητικά της αγαπημένης τους ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments