Lifestyle

Billy Porter: Χαμός με την εκκεντρική του εμφάνιση στα Όσκαρ 2019

Billy Porter: Χαμός με την εκκεντρική του εμφάνιση στα Όσκαρ 2019
Billy Porter: Εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με φούστα για να τιμήσει την LGBT κοινότητα.

Ο Billy Porter πραγματοποίησε μία πολύ αμφιλεγόμενη εμφάνιση στην απονομή των βραβείων Όσκαρ.

Ο σταρ της σειράς Pose ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο κόκκινο χαλί. Αυτό που φορούσε όμως έκλεψε την παράσταση και έχει συζητηθεί ήδη αρκετά.

Συγκεκριμένα ο Billy Porter φορούσε ένα tuxedo gown του οίκου Christian Siriano. Συγκεκριμένα, στο επάνω μέρος φορούσε σακάκι με πουκάμισο και από τη μέση και κάτω μια βελούδινη φούστα σε γραμμή Α.

«Όταν μια γυναίκα εμφανίζεται με παντελόνι κανείς δεν σοκάρεται» τόνισε ο Billy Porter, προσθέτοντας ότι «μια γυναίκα σε παντελόνια χαρακτηρίζεται δυναμική, ενώ ένας άντρας σε φόρεμα αντιμετωπίζεται ως “ε; τι είναι αυτό;”».

Ποιος είναι ο Μπίλι Πόρτερ

Ο Μπίλι Πόρτερ γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1969. Είναι περφόρμερ, τραγουδιστής της ποπ και ηθοποιός. Παρακολούθησε το μουσικοθεατρικό πρόγραμμα στην σχολή τεχνών του Πίτσμπουργκ και αποφοίτησε από τη σχολή τεχνών Carnegie Mellon. Στα πρώτα του βήματα κατάφερε να λάμψει, με τις εμφανίσεις του στο Broadway, πριν αρχίσει σόλο καριέρα ως μουσικός.

Ο Μπίλι Πόρτερ κατέκτησε το 2013 το βραβείο Tony (κατηγορία «Καλύτερος Ηθοποιός σε Μιούζικαλ) για την ερμηνεία του στο Kinky Boots. Ο Πόρτερ κέρδισε επίσης το Drama Desk Award στην κατηγορία «Καλύτερος Ηθοποιός» αλλά και το βραβείο Grammy του 2014 για την ίδια ταινία. Έχει πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά Pose.

H φιλμογραφία του Μπίλι Πόρτερ

  • 1996 The First Wives Club
  • 1997 Anastasia
  • 2000 Intern
  • 2000 The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy Taylor
  • 2004 Noel
  • 2014 The Humbling
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments