Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (25/2/19)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (25/2/19)
Τι προβλέπει ο αστρολόγος για σήμερα.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (25/2/19).

Τη Δευτέρα, θα κάνετε μια καλή αρχή για αυτή την εβδομάδα. Θα είναι μια καλή μέρα για να ολοκληρώσετε τις δεσμεύσεις που είναι σημαντικές για εσάς αυτό το μήνα. Θα είναι σημαντικό για εσάς να ξεκαθαρίσετε τη ζωή σας για να είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε ό,τι καινούργιο θα σας φέρει ο Μάρτιος.

Σήμερα θα πρέπει να λάβετε μια σημαντική απόφαση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η Δευτέρα θα είναι μια καλή μέρα για την εκπλήρωση των επαγγελματικών καθηκόντων και για συναντήσεις και συνομιλίες με υψηλά ιστάμενους.

Οι γυναίκες ηλικίας 35 ετών θα χαρούν με νέα ή γεγονότα που περιμένουν να συμβούν σήμερα. Οι νεαρές γυναίκες θα πρέπει να είναι προσεκτικές για να μην πέσουν θύματα εξαπάτησης ή να μη βρεθούν σε δυσάρεστη κατάσταση.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (25/2/19)

Ερωτική ζωή: Σήμερα θα διαφωνήσετε με τον/τη σύντροφό σας για θέματα σχετικά με το παιδί που περιμένετε ή που έχει ήδη γεννηθεί. Η Δευτέρα ενδείκνυται για ραντεβού στα τυφλά, συζητήσεις για συγκατοίκηση, προετοιμασία για αρραβώνα, γάμο ή κάποιο άλλο σημαντικό γεγονός.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Αποφύγετε να έχετε προσδοκίες σχετικά με την εξέλιξη των γεγονότων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η Δευτέρα θα σας φέρει τύχη και ευχάριστες εμπειρίες. Η σημερινή θα είναι καλή μέρα για επαφές και συναντήσεις με φίλους ή θαυμαστές.

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η σημερινή μέρα φέρνει εκπλήξεις σχετικά με τα χρήματα. Μπορεί να προκύψουν κάποια αναπάντεχα έξοδα. Ό,τι και αν προκύψει σήμερα, αποφύγετε τον πανικό, την απαισιοδοξία ή τη μελαγχολία. Να είστε γενναιόδωροι με τα καλά σας λόγια και να επαινείτε τους ανθρώπους γύρω σας.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (25/2/19)

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Τη Δευτέρα μπορεί να συμβούν διάφορες εκπλήξεις στο χώρο εργασίας σας. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για επαφές με ανθρώπους από άλλη πόλη ή χώρα. Σήμερα θα δεσμευθείτε δίνοντας μια σημαντική υπόσχεση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Θα έχετε μια κουραστική μέρα με πολλά τηλεφωνήματα ή διαδικτυακές επαφές. Σήμερα θα έχετε την επιθυμία να ολοκληρώσετε πολλές από τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις σας. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments