Αθλητισμός

Στρέλνιεκς: Τραυματίστηκε με την Εθνική Λετονίας αλλά συνέχισε να παίζει

Στρέλνιεκς: Τραυματίστηκε με την Εθνική Λετονίας αλλά συνέχισε να παίζει
Στρέλνιεκς: Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του στα καθοριστικά παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο Στρέλνιεκς επέστρεψε στην Ελλάδα λαβωμένος από την Εθνική Λετονίας, καθώς τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο.

Η Λετονία ήταν μία από τις ομάδες που στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών διεκδικούσε μία θέση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Οι Λετονοί ήθελαν νίκη με διαφορά τουλάχιστον 9 πόντων κόντρα στο Μαυροβούνιο για να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης

Ο Στρέλνιεκς αν και όπως τονίζει ο μάνατζέρ του τραυματίστηκε νωρίς στον αγώνα, αλλά η ανάγκη για αποτέλεσμα τον ανάγκασε να αγωνιστεί για το υπόλοιπο του αγώνα με πρόβλημα τραυματισμού.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο μάνατζερ του παίκτη: “Ο Γιάνις Στρέλνιεκς τραυματίστηκε στον μυ του κατά τη διάρκεια του αγώνα των προκριματικών αλλά παρέμεινε στο παρκέ παρά τον τραυματισμό όσο περισσότερο μπορούσε. Δεν έχω νιώσει ποτέ πιο περήφανος για κανέναν από τους πελάτες μου, μετά την εμφάνιση του Γιάνις χθες. Πραγματικά εκπληκτικό!”

Ο Στρέλνιεκς ήταν απολαυστικός καθώς σε 36.38 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 25 πόντους, 5 ριμπάουντ και 10 ασίστ, συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Αλλά αυτό δεν έφτανε καθώς οι Λετονοί νίκησαν με διαφορά μόλις 6 πόντων, 74-80

Το πρόβλημα του Στρέλνιεκς επιδεινώθηκε από τη συμμετοχή του και ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών ενός πολύ σημαντικού παίκτη για την περιφέρεια στα καθοριστικά παιχνίδια που ακολουθούν.

Μάλιστα η παραμονή του Στρέλνιεκς στο παρκέ παρά τον τραυματισμό του έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στους “ερυθρολεύκους”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments