Ελλάδα

Δολοφονία Τοπαλούδη: Την βίασαν σε σπίτι στον Αρχάγγελο Ρόδου

Δολοφονία Τοπαλούδη: Την βίασαν σε σπίτι στον Αρχάγγελο Ρόδου
Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Ελένη Τοπαλούδη ένα χρόνο πριν τη δολοφονίας της βιάστηκε από τρεις νεαρούς στον Αρχάγγελο της Ρόδου.

Συγκεκριμένα οι τρεις νεαροί οδήγησαν την Ελένη σε σπίτι στον Αρχάγγελο μετά από νυχτερινή διασκέδαση. Η αποκάλυψη έγινε στις αρχές από τον αστυνομικό που συνάντησε την φοιτήτρια μια εβδομάδα μετά την μοιραία εκείνη νύχτα.

Η Ελένη φοβόταν και του αποκάλυψε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει.

«Μου είπε ότι γνώρισε 3 άτομα και μετά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του ενός μαζί με τον οδηγό ,δύο φίλους και μία φίλη της. Κατά τη διαδρομή άφησαν τη φίλη της στο σπίτι της και κατέληξαν σε κάποιο σπίτι στην περιοχή του Αρχαγγέλου της Ρόδου .Όπως μου ανέφερε θυμάται ένα κινητό να την τραβάει βίντεο», είπε ο αστυνομικός.

Στο μεταξύ η Ελένη έμαθε ότι κυκλοφορεί το ροζ βίντεο στη Ρόδο από μια φίλη της. Το είχε δει και την ενημέρωσε. Η Ελένη πανικοβλήθηκε. Τους 3 υπόπτους τους γνωρίζει μια συμφοιτήτρια της.

Την ίδια ώρα στενή φίλη της άτυχης φοιτήτριας δήλωσε πως είναι «πολύ πιθανόν να ξέρουν αλλά αποφεύγουν να μιλήσουν. Δεν θέλουν να πουν τίποτα ούτε καν στην αστυνομία, γιατί τόση μυστικοπάθεια δεν μπορώ να ξέρω. Το σκέπασαν. Δεν πιστεύω ότι κανείς θα βγει να μιλήσει, όλοι προσπαθούν να το αποσιωπήσουν γιατί μιλάμε για ένα νησί που είναι πολύ κλειστή κοινωνία. Φοβόμουν πάρα πολύ να βγω να μιλήσω γιατί δεν ξέρω τι έχει γίνει και τώρα λέω είμαι στο σπίτι μου να έρθουν να μου χτυπάνε τα κουδούνια και εγώ φοβόμουν ότι μπορεί να απειληθεί η ζωή , όλοι οι φοιτητές μετά φοβόμασταν για το τι άνθρωποι μπορεί να μας πλησίαζαν.

Κάτι έχει ακουστεί ότι υπάρχει κύκλωμα βιαστών. Μετά το σκηνικό με την Ελένη όχι κλειδωνόμαστε μέσα όχι φοβόμαστε είμαστε με το 100 στο κινητό συνέχεια για να μην συμβεί κάτι».

Ελένη Τοπαλούδη: Εντοπίστηκαν οι τρεις νεαροί που φέρονται να την είχαν παρενοχλήσει σεξουαλικά το 2017

Οι Αρχές γνωρίζουν πλέον ποιοι είναι οι τρεις νεαροί που φέρονται να είχαν παρενοχλήσει σεξουαλικά την Ελένη Τοπαλούδη το 2017.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 19χρονο, έναν 22χρονο και έναν 23χρονο που ζουν στο ίδιο χωριό της Ρόδου και υποστηρίζουν ότι αυτό που έγινε είχε την συγκατάθεση της άτυχης κοπέλας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, από την πρώτη στιγμή που η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη είπε στα μέσα ότι θα τους κατονομάσει, όλοι μαζί απευθύνθηκαν σε γνωστό δικηγόρο της Ρόδου, προκειμένου να δουν πως μπορούν να κινηθούν νομικά.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να κληθούν οι τρεις νεαροί από την ανακρίτρια προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.

Ωστόσο η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα  στο διαδίκτυο για να εντοπίσει το επίμαχο βίντεο, το οποίο, όπως καταγγέλλουν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, οι τρεις νεαροί κατέγραψαν την ώρα της συνεύρεσης και το ανέβασαν στο ίντερνετ.

Η οικογένεια της Ελένης ζητά επίμονα οι Αρχές να μπορέσουν να ξεκλειδώσουν το λάπτοπ της φοιτήτριας, που παραμένει κλειδωμένο.

Οι γονείς της εικάζουν πως στο λαπτοπ της υπάρχει τόσο το βίντεο, όσο και πιθανά μηνύματα εκβιασμού των τριών νεαρών προς την κόρη τους όπως από την αρχή έχουν υποστηρίξει.

Επίσης, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ισχυρισμοί των γονέων ότι οι τρεις διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον 21χρονο από την Λίνδο, καθώς θεωρούν ότι όλοι μαζί δρούσαν ως κύκλωμα, που εκβίαζε την κόρη τους για να υποκύπτει στις ανήθικες προτάσεις τους.

Υπόθεση Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία “φωτιά” κατέθεσαν οι γονείς της

Η μητέρα της φοιτήτριας κατέθεσε σήμερα, Παρασκευή 22/2/19, στην ανακρίτρια Ρόδου για την υπόθεση της κόρης της.

Η κυρία Τοπαλούδη προσκόμισε στοιχεία για δύο νέα άτομα που φαίνεται να εμπλέκονται σε εκβιασμό της Ελένης Τοπαλούδη μέσω ενός βίντεο που είχαν τραβήξει εν αγνοία της.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της μητέρας, τρία άτομα βίασαν την Ελένη έναν χρόνο πριν τη δολοφονία, ενώ η μητέρα κατέθεσε τα ονόματα των δύο.

Παράλληλα δόθηκαν και μηνύματα που δεχόταν η Ελένη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κακοποίηση δεν είχε καταγγελθεί στην αστυνομία από την Ελένη, διότι η φοιτήτρια φέρεται να φοβόταν. Πλέον η ανακρίτρια μένει να διαπιστώσει αν σχετίζεται με τη δολοφονία.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης στην ανακρίτρια, η μητέρα του θύματος έδωσε κατάθεση και στον εισαγγελέα, προσκομίζοντας τα νέα στοιχεία προκειμένου να προστεθούν στη δικογραφία για τη δολοφονία της φοιτήτριας.

Στη συνέχεια σειρά πήρε ο πατέρας του θύματος, ο οποίος έδωσε και εκείνος κατάθεση στην ανακρίτρια.

Εκείνος τόνισε ότι οι δύο νέοι πρέπει να σχετίζονται με τους δύο που βρίσκονται ήδη προφυλακισμένοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας, καθώς κατάγονται από το ίδιο χωριό.

Πάντως και από όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, ολοκληρώνεται σταδιακά η διαδικασία και πολύ σύντομα το θέμα θα βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Ξεσπά η μητέρα της φοιτήτριας – “Αλήτες από κούνια, θα πληρώσουν”

«Να πω σε αυτές τις μάνες ότι γεννήσανε τέρατα, δεν τα αγαπήσανε αυτά τα παιδιά; δεν τα αγκαλιάσανε ποτέ;» «Είναι φοβερό αυτό που ζω, να μην το ζήσει καμία μάνα, να στείλει παιδί για σπουδές και να το πάρει νεκρό με τον πιο φρικιαστικό τρόπο. Θέλω όλοι οι υπαίτιοι της συμφοράς μας να πληρώσουν με το χειρότερο τρόπο», ξέσπασε η μητέρα της Ελένης στην κάμερα του Star το πρωί της Παρασκευής.

«Εμένα μου έχουν σκοτώσει όλα τα συναισθήματα, την καρδιά μου και την ψυχή μου, το μυαλό μου, όλα τα πήρανε. Εγώ ζω αυτή τη στιγμή να τους βάλω όλους μέσα και να πω σε αυτές τις μάνες ότι γεννήσανε τέρατα, δεν τα αγαπήσανε αυτά τα παιδιά; δεν τα αγκαλιάσανε ποτέ; δε μιλήσανε ποτέ, τίποτα; Τέρατα με γκλομπς μόνο και με σουγιάδες, κοινό μυστικό όλοι το ξέρουν τι ήταν εκεί μέσα αυτοί οι αλήτες από κούνια, τσογλάνια από κούνια», συνέχισε.

«Αυτό που γνώριζα ήταν ο χαρακτήρας της κόρης μας, το τι παιδί ήταν, έλεγα ότι αποκλείεται να γινόταν κάτι τέτοιο», λέει από την πλευρά του ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας.

«Δυστυχώς υπήρξαν κι άλλα περιστατικά και ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλα και φοβούνται κάποια κοριτσάκια να μιλήσουν που υπέστησαν βιασμό ή απόπειρες βιασμών», συμπληρώνει ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments