Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Ο κώδικας που χρησιμοποιεί για να… απομονώσει τη Μελάνια

Ντόναλντ Τραμπ: Ο κώδικας που χρησιμοποιεί για να… απομονώσει τη Μελάνια
Τα συνθηματικά του Ντόναλντ Τραμπ με την Μελάνια.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι γνωστός για τα σεξουαλικά σκάνδαλα όπου έχει εμπλακεί, αφού κατά καιρούς ολόκληρος ο πλανήτης ασχολείται με το τι έκανε στο κρεβάτι του πριν λάβει το αξίωμα του πλανητάρχη. Ωστόσο, ένα νέο δημοσίευμα αναφέρεται στο τι κάνει στην προσωπική του ζωή ο Αμερικανός Πρόεδρος μέσα στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν, το Προεδρικό Ζεύγος των ΗΠΑ περνάει από σαράντα κύματα προκειμένου να απολαύσει μερικές στιγμές πάθους. Ο λόγος είναι απλός. Τι γίνεται λοιπόν; Το Προεδρικό ζεύγος φαίνεται ότι χρησιμοποιεί λέξεις-κλειδιά ώστε να βρεθεί μόνο του, αφού στον Λευκό Οίκο γίνεται το αδιαχώρητο.

Φωτογραφία από History in HD για το Unsplash


Κι’ αυτό διότι σαν άτομα υψίστης προστασίας, ο Τραμπ και Μελένια περιτριγυρίζονται πάντα από άνδρες της ασφάλειας, όπως και σωματοφύλακες, κάτι που δυστυχώς δεν τους επιτρέπει να μοιράζονται πολλές ιδιωτικές στιγμές.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, όταν το προεδρικό ζευγάρι των ΗΠΑ επιθυμεί κάποιες ιδιωτικές στιγμές υπάρχουν κάποιες κωδικές λέξεις.

Αυτές οι λέξεις εφευρέθηκαν από τον πρώην Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα όταν έμενε εκεί με τη Μισέλ . Πληροφορίες αναφέρουν ότι τότε το κωδικό όνομα του Barack ήταν «Renegade» και της Michelle «Renaissance», ενώ το κωδικό όνομα της συνεύρεσής τους ήταν «Συζήτηση για τα προβλήματα στη Βοσνία».

Φωτογραφία Stephen Mayes για το Unsplash


Έτσι, όταν οι Ομπάμα ήθελαν να βρεθούν μόνοι στο Λευκό Οίκο, οι εργαζόμενοι εκεί έλεγαν: «Ο Renegade και η Renaissance συζητούν το πρόβλημα της Βοσνίας και δε μπορούμε να τους ενοχλήσουμε».

Ωστόσο, κανείς ακόμα δεν ξέρει αν ο Donald Trump άλλαξε αυτές τις λέξεις, αλλά ούτε και με ποιες τι αντικατέστησε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments