Αθλητισμός

ΑΕΚ: “Ψάχνεται” για Αθανασιάδη η Ένωση

ΑΕΚ: “Ψάχνεται” για Αθανασιάδη η Ένωση
Σε προχωρημένες επαφές με τον Γιώργο Αθανασιάδη του Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση του βρίσκεται η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ δεν είχε ανάλογη πορεία με πέρυσι στο φετινό πρωτάθλημα. Βασικός στόχος είναι να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας αλλά και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από εκεί και έπειτα σχεδιάζει μεθοδικά το ρόστερ της νέας σεζόν.

Μια θέση που έχει ανοικτά τα μάτια της η ΑΕΚ, φέρεται να είναι αυτή του τερματοφύλακα. Η Ένωση είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την απόδοση του Μπάρκα, ωστόσο οι εμφανίσεις του έχουν αυξήσει κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Eurokinissi


Έτσι, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο διεθνής ποδοσφαιριστής να φέρει προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ.

Επομένως η ΑΕΚ θα πρέπει να αναζητήσει παίκτες για να αναπληρώσει το κενό του.

Μια περίπτωση που φαίνεται να “γλυκοκοιτάζει” η Ένωση είναι αυτή του Γιώργου Αθανασιάδη, ο οποίος αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης. Ο γκολκίπερ έχει τα προσόντα να εξελιχθεί και στην ΑΕΚ πιστεύουν πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Eurokinissi


Σύμφωνα μάλιστα και με το “ΕΘΝΟΣΠΟΡ” η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έχει ήδη προσεγγίσει τον τερματοφύλακα των Αρκάδων.

Ο 26χρονος γκολκίπερ μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι από τους Αρκάδες και δεν αποκλείεται σε πιθανή περίπτωση πώλησης του Μπάρκα, να κινηθεί για την απόκτηση του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments