Αθλητισμός

Ο Βράνιες έντυσε “κλόουν” τον Ουάρντα (pic)

Ο Βράνιες έντυσε “κλόουν” τον Ουάρντα (pic)
Ο Όγκνιεν Βράνιες απάντησε στον Αμρ Ουάρντα ντύνοντας τον... κλόουν. Δείτε τη φωτογραφία.

Ο Όγκνιεν Βράνιες απάντησε στον Αμρ Ουάρντα και σε όσα έκανε στο ΟΑΚΑ, παρομοιάζοντας τον Αιγύπτιο εξτρέμ με… κλόουν!

Ο Βράνιες είδε όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ και απάντησε σε αυτά που έκανε ο Ουάρντα, τοποθετώντας ένα emoji κλόουν στο πρόσωπο του εξτρέμ του Ατρομήτου.

Επίσης, τοποθέτησε κάποιες κορύνες του μπόουλινγκ, απαντώντας έτσι με τον δικό του τρόπο σε αυτά που έγιναν στον προημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην «Ένωση» και την ομάδα του Περιστερίου.

Δείτε εδώ το σχετικό ποστ:

Αμρ Ουάρντα: Οι χειρονομίες του εξόργισαν τον Λυμπερόπουλο

Τι είχε προηγηθεί;

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως ο Αμρ Ουάρντα έγινε στο τέλος ο πρωταγωνιστής.

Ο Αιγύπτιος άσος έκανε χειρονομίες προς την εξέδρα των φίλων της ΑΕΚ, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Ο παλαίμαχος πλέον παίκτης της Ένωσης, πλησίασε τον Αιγύπτιο άσσο και φέρεται να του είπε: «Δεν θα κάνεις χειρονομίες στον κόσμο».

Eurokinissi


Ο διαιτητής, Παπαπέτρου πλησίασε στο περιστατικό, με τον Λυμπερόπουλο να του εξηγεί τι είπε στον Ουάρντα. Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έκανε παράπονα στους ανθρώπους του Ατρόμητου για τη συμπεριφορά του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο ο Αιγύπτιος δεν φαίνεται να έβαλε μυαλό, αφού συνέχισε και εκτός γηπέδου.

Το “τρίτο” ημίχρονο είχε μάλιστα μερικά γαλλικά. Ο Ουάρντα που αγωνίζεται στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ έγραψε στα social media: Dibidibidai Warda σας γαμ@#..”

Eurokinissi


Το επίμαχο ποστάρισμα «κατέβηκε» μετά από λίγα λεπτά ωστόσο είχε κάνει ήδη ντόρο για το χυδαίο του περιεχόμενο.

Η ΑΕΚ έχει ενημερωθεί για τα ποσταρίσματα του παίκτη με υβριστικό περιεχόμενο και αναμένεται και συνέχεια. Η αλήθεια πάντως είναι πως ο Ουάρντα δεδομένα θα κληθεί σε απολογία με την κίνησή του αυτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments