Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το… λαχείο Μασούρας παίρνει θέση βασικού

Ολυμπιακός: Το… λαχείο Μασούρας παίρνει θέση βασικού
Ο Μασούρας κερδίζει την εμπιστοσύνη και ο Μαρτίνς του δίνει νέες ευκαιρίες.

Εξαιρετικός ήταν ο Γιώργος Μασούρας στα τελευταία παιχνίδια που του έδωσε χρόνο συμμετοχής ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής είχε δείξει την εμπιστοσύνη του στον Έλληνα εξτρέμ. Του είχε μιλήσει πολύ από τότε που πήγε στην ομάδα και όλοι έβλεπαν πως αργά ή γρήγορα θα πάρει ευκαιρίες. Και όταν ήρθε αυτή η ώρα τις… άρπαξε από τα μαλλιά.

Τα νέα για τον τραυματισμό του Ζιλ Ντίας είναι ένας «πονοκέφαλος» για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός στερείται μιας λύσης για τα άκρα της επίθεσης στα παιχνίδια που ακολουθούν καθώς ο νεαρός ακραίος επιθετικός θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για δύο εβδομάδες.

Είναι λοιπόν δεδομένο πως ο Μασούρας θα είναι η πρώτη επιλογή του Μαρτίνς για τα άκρα της επίθεσης από την στιγμή που είναι εκτός ο Λάζαρος και τώρα ο Ντίας.

Ο νεαρός ακραίος επιθετικός έχει κερδίσει με το «σπαθί» του την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς και είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό πως ο 25χρονος εξτρέμ κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει για να παίξει στους ερυθρόλευκους.

Ήταν σωστά προετοιμασμένος για τις κινήσεις που έπρεπε να κάνει ώστε να πείσει πως σωστά έπραξαν οι ερυθρόλευκοι και προχώρησαν στην απόκτηση του. Και τώρα με τις καλές του εμφανίσεις επιβεβαιώνει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να «κυνηγάει» τέτοιες μεταγραφές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments