Αθλητισμός

Premier League: Προχώρησαν με νίκες Λίβερπουλ και Σίτι

Premier League: Προχώρησαν με νίκες Λίβερπουλ και Σίτι
Premier League: Σαρωτική η Λίβερπουλ, 5-0 τη Γουότφορντ. Δύσκολη νίκη με πέναλτι του Αγκουέρο η Σίτι.

Premier League: Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα.

Δέκα… στροφές πριν το φινάλε της Premier League και η Λίβερπουλ έκανε ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο, πριν από το κυριακάτικο (3/3) ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

Η 28η αγωνιστική δεν έφερε ανακατατάξεις στις πρώτες δύο θέσεις, με τα δύο μεγάλα φαβορί να επικρατούν εντός έδρας και να εξακολουθούν να δίνουν μάχη για το ποια θα κόψει πρώτη το νήμα.

Στην παρούσα χρονική περίοδο, η Λίβερπουλ είναι αυτή που έχει το προβάδισμα έναντι της Μάντσεστερ Σίτι, μετά την άνετη επικράτησή της επί της Γουότφορντ με 5-0. Αντίθετα, οι «πολίτες» δυσκολεύτηκαν στο «Έτιχαντ» απέναντι στην Γουέστ Χαμ, την οποία τελικά νίκησαν με 1-0 κι εξακολουθούν να ελπίζουν βάσιμα στην κατάκτηση του τίτλου.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Σαουθάμπτον, που μετά το 2-0 επί της Φούλαμ ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη. Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στην ενδεκάδα σε όλο το 90λεπτο, η Άρσεναλ διατήρησε το ισχνό προβάδισμα έναντι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με το 5-1 επί της Μπόρνμουθ παρέμεινε στην 4η θέση.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Σόλσκιερ πέρασαν και από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας (3-1) και παρέμειναν αήττητοι για 11ο σερί ματς στην Premier League (8 νίκες) επί των ημερών του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Το ντέρμπι του Λονδίνου, τέλος, ανέδειξε μεγάλη νικήτρια την Τσέλσι, με 2-0, επί της Τότεναμ, που έμεινε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments