Άποψη

Αλέφαντος: “Θα πω βαριές κουβέντες”

Αλέφαντος: “Θα πω βαριές κουβέντες”
Ο Νίκος Αλέφαντος ξεσπά και μέσω του blog του στο pagenews.gr εξαπολύει... ρουκέτες για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, που τον έκανε να μην κλείσει μάτι.

Βαριές κουβέντες. Ο Νίκος Αλέφαντος δεν πίστευε στα μάτια του βλέποντας το Ολυμπιακός – Λαμία και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και ξεσπά. Οι πάσες, ο προπονητής που έμεινε εκτός στόχων, ο πρόεδρος που δεν του αξίζουν στεναχώριες και το ποδόσφαιρο που δεν υπάρχει πλέον με αυτό τον τρόπο παγκοσμίως. Τι λέει για… γλάστρες και παθήματα.

Τι ήταν αυτό πάλι, τι ψυχρολουσία. Πίκρα και των γονέων… Σε κάθε ματς- το έχω πει- σε κάθε ματς δεν υπάρχει περίπτωση να μην φάει ο Ολυμπιακός γκολ! Από εκεί ξεκινάνε όλα τα προβλήματα. Με το παραμικρό τρώει γκολ η ομάδα.

Με τη δε Λαμία και στα δύο ματς αυτοκτόνησε ο προπονητής. Πώς να τον κρατήσεις τώρα, τι να κάνει, ο άνθρωπος έχει κάνει αποτυχημένη χρονιά και είναι εκτός στόχων. Ας ελπίσουμε να νικήσει ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων τον ΠΑΟΚ, γιατί αλλιώς τελείωσε η χρονιά για τον Ολυμπιακό σε όλους τους θεσμούς από τον Φλεβάρη.

Δεν σου έγινε μάθημα το πάθημα κύριε Μάρτινς στη Λαμία που ήρθες 3-3 επειδή έβαλες τα δεύτερα, ένας στόχος σου είχε μείνει, το Κύπελλο και αφήνεις έξω βασικούς πάλι.

Είναι ντροπή και για τους παίκτες και για τον προπονητή να καταστεναχωρούν τον πρόεδρο που τους τα έχει δώσει όλα και τον κόσμο του Ολυμπιακού.


Αλέφαντος: Αυτός ο προπονητής πρέπει να φύγει


Και αυτός ο Μοντέστο και ο Καρεμπέ δεν παρεμβαίνουν; Σαν γλάστρες φαίνονται.

Από το α’ ημίχρονο έδειχνε ότι θα είναι δραματικό το ματς. Ο Ολυμπιακός ένα 25λεπτο πάσα- πάσα- πάσα- πάσα. Τους περίμενε η Λαμία πίσω από τη σέντρα και αυτοί αλλάζανε τη μπάλα. Για να βγάλουν μία τελική αλλάζανε 20 πάσες. Δεν υπάρχει πλέον τέτοιο ποδόσφαιρο παγκοσμίως.

Έξυπνα στημένος ο Χάβος, άριστα στημένος, και το 4-4-2 παίζει και το 5-4-1 και το 5-3-2. Η Λαμία φαινόταν καλή, με σπουδαίο τερματοφύλακα, αλλά ο Ολυμπιακός την έκανε να φαίνεται ακόμα καλύτερη.

Είναι μία πολύ αποτυχημένη χρονιά. Δεν θέλω να πω άλλα γιατί θα παρεκτραπώ, είπα αρκετά. Είπα τα πιο σημαντικά.

Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα εδώ.


Αυτή είναι η οριστική απόφαση για τον Μαρτίνς


Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments