Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ψάχνεται στη Θεσσαλονίκη ο Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Ψάχνεται στη Θεσσαλονίκη ο Βαρέλα
Προτεραιότητα στις ανανεώσεις των παικτών που θέλει να κρατήσει στην Τούμπα έχει δώσει ο ΠΑΟΚ και ο Βαρέλα είναι μία από αυτές.

Προτεραιότητα στις ανανεώσεις των παικτών που θέλει να κρατήσει στην Τούμπα έχει δώσει ο ΠΑΟΚ και ο Βαρέλα είναι μία από αυτές.

Η παραμονή του παίκτη, όπως αναφέρει το Sportime, έχει αργήσει να επικυρωθεί στον «Δικέφαλο».

Μπορεί από τη διοίκηση να θέλουν να συνδυάσουν την ανακοίνωση με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο οι κινήσεις που κάνει ο παίκτης, δείχνουν πολλά.

Συγκεκριμένα ο Αφρικανός, ψάχνει να αγοράσει σπίτι στη Θεσσαλονίκη, δουλειά που έχει αναθέσει σε σχετικό γραφείο.

Σίγουρα αυτές οι ενέργειες μόνο κρυφές δεν μπορούν να μείνουν, ειδικά αυτές τις εποχές.

ΠΑΟΚ: Ξένο σώμα θεωρείται ο Σιαμπάνης

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και να πορεύεται ακάθεκτος για τον τίτλο, ωστόσο προβλήματα υπάρχουν. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ο βασικός γκολκίπερ του δικεφάλου του Βορρά και θα συνεχίσει να είναι αφού ο Έλληνες διεθνής πριν από λίγο καιρό υπέγραψε νέο συμβόλαιο που τον “δένει” στη Τούμπα.

Όμως, τα όσα ισχύον για τον Πασχαλάκη δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση για τον Μάριο Σιαμπάνη, ο οποίος θεωρείται ξένο σώμα από την ομάδα.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσης.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό δείγμα ότι ο Σιαμπάνης σύντομα θα βγάλει τη φανέλα του ΠΑΟΚ είναι ότι εδώ και αρκετό καιρό ο νεαρός γκολκίπερ συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας Νέων Κ19.

Από την Αθήνα, οι πληροφορίες αναφέρουν (που εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώνονται) πως ο Σιαμπάνης έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, από το καλοκαίρι.

Ο Μάριος Σιαμπάνης


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments