Αθλητισμός

ΠΑΟ – ΠΑΟΚ: Η αποστολή του Παναθηναϊκού

ΠΑΟ – ΠΑΟΚ: Η αποστολή του Παναθηναϊκού
ΠΑΟ - ΠΑΟΚ: Με τον Στάικο να μένει εκτός την τελευταία στιγμή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

ΠΑΟ – ΠΑΟΚ: Την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός.

Εκτός από τα γνωστά προβλήματα με τους Κουλιμπαλί και Μουνιέ, από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης δεν βρίσκεται ούτε ο Πασχάλης Στάικος που ταλαιπωρείται από ίωση και ως εκ τούτου αποκλείστηκε από τους 18 εκλεκτούς του Έλληνα τεχνικού.

Η αποστολή:

Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Άλτμαν, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Καμπέτσης.

ΠΑΟ – ΠΑΟΚ: Οι επιλογές του Λουτσέσκου

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (3/3) αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Οι Μίσιτς και Ζαμπά που είχαν μικροπροβλήματα τις προηγούμενες ημέρες, συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή του «Δικεφάλου», από την οποία απουσιάζουν τα ονόματα των τραυματιών Πέλκα, Ελ Καντουρί, αλλά και του Χοσέ Κάνιας.

Η προπόνηση του Σαββάτου (2/3) επικεντρώθηκε στην τακτική και τις στατικές φάσεις, ενώ έκλεισε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

O Ράζβαν Λουτσέσκου επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές

Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Μίσιτς, Ζαμπά, Ενρίκε, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments