Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Μεγάλη η διαφορά χρηματιστηριακής αξίας

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Μεγάλη η διαφορά χρηματιστηριακής αξίας
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο "πλούσιος" ΠΑΟΚ απέναντι στον "φτωχό" Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Οι διαφορές ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό είναι μεγάλες αφού οι αντίθετες πορείες τους τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει σε μεγάλο βαθμό και την απόσταση στα ρόστερ.

Η αξία του συνόλου των παικτών του Δικεφάλου εκτιμάται στα 64 εκατομμύρια ευρώ ενώ αυτή των ποδοσφαιριστών των «πρασίνων» στα 17 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει σήμερα το Sportime, που έκανε τη σχετική έρευνα.

Ο πιο ακριβός παίκτης της ομάδας του Γιώργου Δώνη είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, η αξία του οποίου σύμφωνα με την γνωστή ιστοσελίδα transfermarkt.com φτάνει στα δύο εκατομμύρια ευρώ τη στιγμή, που ο ΠΑΟΚ διαθέτει 17 ποδοσφαιριστές συνολικά με ίση ή και μεγαλύτερη αξία από αυτή του αρχηγού της αθηναϊκής ομάδας.

Φυσικά, σε ένα τέτοιο ντέρμπι δεν παίζουν μπάλα τα νούμερα, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα και στο ΠΑΟΚ-Αρης, όπου οι «κίτρινοι» απέσπασαν ισοπαλία παρ’ ότι οι διαφορές ήταν αντίστοιχα μεγάλες.

Έτσι, η αποψινή αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού ο Παναθηναϊκός έχει το έξτρα κίνητρο να «σπάσει» το αήττητο του Δικεφάλου ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν γι’ ακόμη ένα ματς τα… ρέστα τους με φόντο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments