Αθλητισμός

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός: Ψάχνει… γιατρειά στη Ριζούπολη

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός: Ψάχνει… γιατρειά στη Ριζούπολη
Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό-σοκ από τη Λαμία και να νικήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση.

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός: Με τους… κραδασμούς από τον αποκλεισμό-σοκ από τη Λαμία στο Κύπελλο ακόμη αισθητούς, ο Ολυμπιακός έχει τουλάχιστον την ευκαιρία να εξασφαλίσει ουσιαστικά από σήμερα τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Απόψε οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη (19:00, ΕΡΤ1) και με νίκη θα αποσπαστούν έντεκα βαθμούς από ΑΕΚ και Ατρόμητο, κι ενώ θα απομένουν επτά αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον ασθενή Σισέ και τους τραυματίες Ντίας, Βούκοβιτς, Χριστοδουλόπουλο, όπως και τους ανέτοιμους Ελαμπντελαουί και Καμαρά. Έτσι αναγκαστικά ο Πορτογάλος τεχνικός να προχωρήσει σε ροτέισον.

Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μιράντα και Μεριά στόπερ, τον Κούτρη αριστερό και τον Τοροσίδη δεξί μπακ. Οι Μπουχαλάκης και Γκιγέρμε θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Μασούρα, Ποντένσε και Φορτούνη να κινούνται πίσω από τον Χασάν.

Στη 19μελή αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης (ένας από τους δύο θα «κοπεί» από τη 18άδα), Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Νάτχο, Ανδρούτσος, Γκερέρο και Σολδάνο.

Βαθμολογία Σούπερ Λιγκ

Μετά τη νίκη του με 2-0 επί του Παναθηναϊκου, ο δικέφαλος θέλει θεωρητικά πέντε νίκες στα επόμενα εφτά παιχνίδια για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κούπα.

Κατρακύλα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έμεινε στο -6 από τον Άρη που βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Έπιασε την ΑΕΚ στην τρίτη θέση ο Ατρόμητος, μετά το 3-0 επί του Πανιωνίου.

Άλμα παραμονής για τον Αστέρα Τρίπολης μετά τη νίκη του επί του Παναιτωλικού.

Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ αυτή τη στιγμή:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments