Αθλητισμός

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Στην 5η θέση του πίνακα μεταλλίων η Ελλάδα

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Στην 5η θέση του πίνακα μεταλλίων η Ελλάδα
Μίλτος Τεντόγλου (μήκος, χρυσό), Κώστας Μπανιώτης (ύψος, ασημένιο), Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν, ασημένιο) και Νικόλ Κυριακοπούλου (επί κοντώ, χάλκινο) έφεραν μετάλλια στην Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου.

Στην 5η θέση του πίνακα μεταλλίων του 35ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου της Γλασκώβης (1-3/3), βρέθηκε η Ελλάδα, μετά την κατάκτηση 4 συνολικά μεταλλίων στη διοργάνωση με τους Μίλτο Τεντόγλου (μήκος, χρυσό), Κώστα Μπανιώτη (ύψος, ασημένιο), Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν, ασημένιο) και Νικόλ Κυριακοπούλου (επί κοντώ, χάλκινο).

Η χώρα μας βρέθηκε ψηλότερα στο σχετικό πίνακα από χώρες με μεγάλη παράδοση στο στίβο, όπως είναι οι Γαλλία, Γερμανία, Ουκρανία, Ιταλία, Ολλανδία και άλλες.

Επίσης στη 10η θέση είναι η Κύπρος χάρη στο χρυσό μετάλλιο του Μίλαν Τραϊκοβιτς στα 60μ εμπόδια.

Πρώτη, όπως και το 2017 στο Βελιγράδι, είναι στον πίνακα η Πολωνία με 7 μετάλια, εκ των οποίων τα 5 χρυσά και τα δύο ασημένια.

Ακολούθησαν η «οικοδέσποινα» Βρετανία με 12 μετάλλια εκ των οποίων 4 χρυσά, 6 ασημένια και 2 χάλκινα και η Ισπανία με 6 (3, 2, 1)

Ο τελικός πίνακας μεταλλίων μετά τους αγώνες και της 3ης ημέρας:

*Στον πίνακα δεν περιλαμβάνονται τα μετάλλια ου έχουν κατακτήσει αθλητές στους οποίους έχε επιτραπεί να μετέχουν ως ουδέτεροι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments