Ελλάδα

Κρήτη νεκρή: 32χρονη βρέθηκε δολοφονημένη στη Σητεία

Κρήτη νεκρή: 32χρονη βρέθηκε δολοφονημένη στη Σητεία
Κρήτη νεκρή: Χωρίς τις αισθήσεις της βρέθηκε μία 32χρονη γυναίκα στη Σητεία.

Κρήτη νεκρή: Χωρίς τις αισθήσεις της βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/3/19) μία 32χρονη γυναίκα στη Σητεία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, όλα δείχνουν ότι οι Αρχές είναι αντιμέτωπες με ένα νέο έγκλημα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο ekriti αστυνομική πηγή, η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, φέρει σημάδια στραγγαλισμού ενώ οι Αρχές, έχουν ήδη συλλάβει έναν 36χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται να είναι ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Ο 36χρονος έχει ήδη μεταφερθεί στο Αστυνομικό Τμήμα όπου ανακρίνεται ενώ νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του.

Σύμφωνα με το e-kriti, η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σε σπίτι συγγενικών προσώπων της άτυχης 32χρονης ενώ το άψυχο σώμα της, βρέθηκε από στενούς συγγενείς της.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο σπίτι της μητέρας της. Η άτυχη γυναίκα διέμενε εκεί μαζί με τα παιδιά της από τα Χριστούγεννα και έπειτα. Το ζευγάρι όπως αναφέρει το neakriti.gr είχε αποκτήσει δύο παιδιά -18 και 6 μηνών- και είχε πολλές εντάσεις μέσα στη σχέση του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης παραδόθηκε μόνος του στις αστυνομικές αρχές από τις οποίες και συνελήφθη για το έγκλημα. Στον τόπο του εγκλήματος βρίσκονται αστυνομικοί και ο ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό της άτυχης γυναίκας. Από το πόρισμα του αναμένεται να βγουν πιο ξεκάθαρα συμπεράσματα.

Μάλιστα εδώ και λίγη ώρα συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού έχουν φτάσει στο Α.Τ της Σητείας όπου και δίνουν καταθέσεις. Να σημειωθεί ότι ο φερόμενος ως δράστης ήταν παντρεμένος ξανά στο παρελθόν. Από αυτόν το γάμο είχε αποκτήσει ένα παιδί που σήμερα είναι 13 ετών και το οποίο φέρεται επίσης να κακοποιούσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments