Διεθνή

Luke Perry: Το “κακό παιδί” του “Beverly Hills 90210”

Luke Perry: Το “κακό παιδί” του “Beverly Hills 90210”
O Luke Perry ήταν ο γόης της σειράς "Beverly Hills 90210".

O Luke Perry έφυγε από την ζωή στις 4 Μαρτίου 2019.

Η είδηση σκόρπισε θλίψη στο Hollywood αλλά και σε όλο τον κόσμο. Κυρίως όμως στις κοπέλες που ήταν έφηβες στην δεκαετία του ’90.

Ο γνωστός “Ντίλαν” της σειράς “Beverly Hills 90210” ήταν εκείνος που όλες οι έφηβες της δεκαετίας του ’90 είχαν ερωτευθεί και σε όλα τα κοριτσίστικα δωμάτια υπήρχε η αφίσα του.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε το “κακό παιδί” της σειράς ο οποίος είχε σχέση με δυο κολλητές. Την Μπρέντα (Shannen Doherty) και την Κέλι (Jennie Garth).

Στα πρώτα χρόνια της σειράς υποδυόταν τον “γόη” του σχολείου και γενικότερα των “ωραίο” της σειράς. Στη σειρά, τον διεκδίκησαν αρκετές γυναίκες, αλλά εκείνος μετά από μια θυελλώδη σχέση με την Κέλι (Jennie Garth) επέστρεψε στον πρώτο του έρωτα, την Μπρέντα (Shannen Doherty).

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά είχε δοκιμαστεί για το ρόλο του Steve Sanders αλλά τελικά για τον ρόλο αυτό επιλέχθηκε ο ηθοποιός Ian Ziering.

Πριν λίγες μέρες, το δίκτυο Fox είχε κάνει ανακοίνωση για το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου γυρισμάτων για το «Beverly Hills, 90210».

Ποιος ήταν ο Luke Perry

Ο Luke Perry ήταν Αμερικανός ηθοποιός. Ήταν γνωστός για τον ρόλο του Dylan McKay στην τηλεοπτική σειρά Beverly Hills, 90210 από το 1990 έως το 1995, και πάλι από το 1998 έως το 2000.

Η Perry γεννήθηκε στο Mansfield του Οχάιο και μεγάλωσε στο Fredericktown.

Εκεί, ήταν η μασκότ του σχολείου και φοίτησε στο γυμνάσιο Freddie του Fredericktown. Ο πατέρας του Coy Luther Perry Jr, ήταν χαλυβουργός.

Μετά την εμφάνισή του στο μουσικό βίντεο “Be Chrool to Your Scuel” για το συγκρότημα Twisted Sister μαζί με την Alice Cooper, οι πρώτοι ρόλοι του Perry ήταν οι σαπουνόπερες Loving (1987-88) και ο άλλος κόσμος (1988-89).

Μετά από αυτό, κέρδισε το ρόλο του γιου του εκατομμυριούχου Dylan McKay στο  Beverly Hills, 90210. Αρχικά είχε δοκιμαστεί για το ρόλο του Steve Sanders αλλά έχασε από τον ηθοποιό Ian Ziering.

Ενώ πρωταγωνιστούσε στο 90210, ο Perry κέρδισε έναν υποστηρικτικό ρόλο στην πρωτότυπη κινηματογραφική έκδοση του Buffy The Vampire Slayer (1992) του Joss Whedon. Η Perry είχε γίνει ήδη δημοφιλής έφηβος είδωλο στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Ασχολήθηκε επίσης με το Terminal Bliss το 1992.

Ήταν παντρεμένος με την Rachel Minnie Sharp από το 1993 έως το 2003.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, την Τζακ (γεννημένη στις 15 Ιουνίου 1997) και τη Σόφι (γεννημένη στις 7 Ιουνίου 2000).

Ο γιος του, Jack, είναι επαγγελματίας παλαιστής γνωστός με το όνομα δαχτυλίδι του “Jungle Boy” Nate Coy, ο οποίος έχει υπογράψει την All Elite Wrestling (AEW).

Θάνατος

Στις 27 Φεβρουαρίου 2019  υπέστη ένα μεγάλο εγκεφαλικό επεισόδιο στο σπίτι του στο Sherman Oaks της Καλιφόρνια και πέθανε πέντε ημέρες αργότερα, στις 4 Μαρτίου 2019, σε ηλικία 52 ετών.

*Φωτογραφίες κειμένου και εξωφύλλου twitter/you tube

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments