Άποψη

Αλέφαντος: Ομάδα ανύπαρκτη, την έχουν ξεπατώσει

Αλέφαντος: Ομάδα ανύπαρκτη, την έχουν ξεπατώσει
Εφτά στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ο Νίκος Αλέφαντος μιλάει με τη γλώσσα της αλήθειας στο blog του στο pagenews.gr. "Ανύπαρκτη ομάδα, την έχουν ξεπατώσει. Κάτι δεν πάει καλά τον τελευταίο καιρό".

Έξαλλος Νίκος Αλέφαντος με αυτά που βλέπει να συμβαίνουν στο γήπεδο. Ανύπαρκτη ομάδα, προπονητής για να… τρελαίνεσαι, παίκτες που έχουν… ξεπατωθεί. Τι λέει για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, ποιος βλέπει ποδόσφαιρο και ποιος τρώει πατατάκια και τι θα γίνεται στη Ρεάλ όσο υπάρχει ο Μέσι αντίπαλος.

“Δευτέρα λόγω εκπομπής στην τηλεόραση, δεν μπόρεσα να δω τον Ολυμπιακό. Έχω να πω άλλα όμως. Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ δεν ήταν καλό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ παρ’ ότι κέρδισε δεν μου άρεσε. Αναρωτιέμαι πώς αυτή η ομάδα έχει ξεφύγει τόσους πολλούς βαθμούς μπροστά. Αυτοκτόνησε ο Ολυμπιακός φέτος, αυτό έγινε.

Άκπομ λίγα πράγματα, οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ γενικώς λίγα πράγματα. Λέμε για την μπροστινή γραμμή του Ολυμπιακού. Δείτε όμως τη μπροστινή γραμμή του ΠΑΟΚ. Προβλήματα κι εκεί. Και τα χαφ του ΠΑΟΚ δεν με ενθουσιάζουν.

Ακούστε ποιος δίνει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ και μάθετε μπαλίτσα. Το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ το δίνει η άμυνά του. Και την άμυνα τη δίνει ο προπονητής του. Από την Ξάνθη που ήταν τον είχα μπανίσει τον Λουτσέσκου και είχα προτείνει στις μεγάλες ομάδες να τον πάρουν.

Άλλο να βλέπεις ποδόσφαιρο και άλλο να τρως πατατάκια. Ο Λουτσέσκου είχε φτιάξει την Ξάνθη με φτωχά υλικά να είναι δεμένη ομάδα με ένα πολύ καλό 4-4-2 για τα κυβικά της και με έξυπνη προσοχή στην άμυνα. Και παίρνει στον ΠΑΟΚ πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια. Λίγο είναι;


Αλέφαντος: «Θα πω βαριές κουβέντες»


Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που στηρίζεται στην άμυνά του. Στον τερματοφύλακα και στα δύο στόπερ που είναι πολύ καλοί, μου αρέσουν πολύ. Γρήγοροι και ψηλά παιδιά ο Κρέσπο και ο Βαρέλα. Και τα πλάγια μπακ τους καλά, βγαίνουν μπροστά όπως πρέπει. Τώρα τα χαφ και η επίθεση μετριότητες. Ειδικά μετά τη φυγή του Πρίγιοβιτς. Τους είδα και με τον Άρη, καλύτερος ήταν ο Άρης στην Τούμπα.

Στο Άρης- ΑΕΚ είδα μια ανύπαρκτη ΑΕΚ. Δεν υπήρχε στο γήπεδο. Πολύ καλός ο Σάββας Παντελίδης, έχω ξαναμιλήσει για αυτόν, κοιμούνται πολλοί, δεν βλέπουν… Έστησε πάλι καλά την ομάδα του στο γήπεδο.

Ο Χιμένεθ πήρε τον πιο αργό παίκτη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Μπακασέτα και τον έκανε αριστερό μπακ! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Να τρελαίνεσαι. Τώρα κατάλαβα γιατί τον έδιωξαν από τη Λα Πάλμας. Κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον τελευταίο καιρό…

Τη Ρεάλ την έχει ξεπατώσει η Μπαρτσελόνα. Πολύ καλύτερη, την έχει… ξεκωλιάσει! Και όσο είναι ο Μέσι εκεί, αυτό θα γίνεται. Έκαναν το μεγάλο λάθος οι άλλοι να πουλήσουν τον Ρονάλντο. Φώναζα ότι σε αυτές τις δύο ομάδες δεν υπάρχουν τακτικές και προπονητές, υπάρχει μόνο ο Μέσι και ο Ρονάλντο. Πάνω τους κτίστηκαν αυτές οι δυο ομάδες. Κρέμασε η Ρεάλ χωρίς τον Ρονάλντο, την καταπίνει ο Μέσι για πλάκα. Προσοχή κάθονται όλοι στον Μέσι τώρα. Τρομερή η διάρκειά του.

Επειδή ακούω διάφορα, θέλω να πω κάτι: Αυτή η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν έχει σχέση με τη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ της δεκαετίας του ’70. Η ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα το 1976 ήταν καλύτερη. Είχε παικταράδες μπροστά. Και είχε Κούδα. Ξέρετε τι εστί Κούδας; Μαζί με τον Μπέμπη και τον Δομάζο, το καλύτερο δεκάρι, αέρινος. Οι άλλοι όλοι στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι πίσω από Μπέμπη, Δομάζο, Κούδα”.

Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ.


Απίστευτοι Ολυμπιακοί, τρέλαναν τον Μαρτίνς – Δε μασάει ο Πορτογάλος, ατάκες-φωτιά


Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments