Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ποιες είναι οι λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας

Ολυμπιακός: Ποιες είναι οι λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας
Ο Ολυμπιακός εξετάζει τις λύσεις για τα δεξιά μετά τον τραυματισμό του Τοροσίδη.

Ακόμη ένας τραυματισμός ήρθε να προστεθεί σε αυτούς που καλείται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Βασίλης Τοροσίδης τραυματίστηκε στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και θα μείνει εκτός για τις επόμενες 4-5 εβδομάδες.

Δεδομένης της συγκεκριμένης απουσίας, αλλά και του επίσης τραυματία Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο Πέδρο Μαρτίνς ήδη έχει ξεκινήσει να σκέφτεται τις λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας ενόψει Άρη, σύμφωνα με το gavros.gr.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θα περιμένει να δει την κατάσταση του Νορβηγού αμυντικού, ο οποίος «τρέχει» να προλάβει το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

O Πέδρο Μαρτίνς έχει τις λύσεις των Ανδρούτσου, Κούτρη και Μεριά για τη συγκεκριμένη θέση.

Πάντως, οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό την Τρίτη (05/03) και το ποιος θα κληθεί να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας της ομάδας στο προσεχές αγώνα με τον Άρη θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Ολυμπιακός: Πιθανή η επιστροφή Ναουέλ το καλοκαίρι

Μπορεί ο Ματίας Νάουελ να παραχωρήθηκε δανεικός τον Ιανουάριο στην Λα Κορούνια, ωστόσο ο δεν δείχνει να διάγει και τις καλύτερες μέρες του στην ισπανική ομάδα.

Ο ίδιος έχει καταγράψει στο ενεργητικό του μόλις 2 συμμετοχές, ενώ στην συνέχεια κλήθηκε να εκτίσει ποινή που είχε.

Ο Ναουέλ όπως όλα δείχνουν θα γυρίσει στον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν θα μείνει καθώς το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να φύγει ξανά.

Το καλοκαίρι ωστόσο αναμένονται και σημαντικές ανακατατάξεις στο ρόστερ. Σύμφωνα με τη «LiveSport» οι Πειραιώτες θα κινηθούν για πέντε παίκτες πρώτης γραμμής, θέλοντας ηγετικά χαρακτηριστικά σε συγκεκριμένες θέσεις.

Προτεραιότητα έχει δοθεί σε σέντερ φορ, αριστερό εξτρέμ, κεντρικό χαφ και στόπερ.

Ο Ολυμπιακός έχει δυο δύσκολους μήνες μπροστά του, μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος στις 5 Μαϊου.

Ο φετινός “στόχος” για τους “ερυθρόλευκους”, είναι πλέον η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, μετά και τον αποκλεισμό από την Λαμία στο Κύπελλο.

Αν και αυτό δεν αποτελεί στόχο για μια ομάδα του μεγέθους του Ολυμπιακού, αλλά είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει ως το τέλος, να την «κλειδώσει» για να συμμετάσχει τη νέα σεζόν στα προκριματικά του Champions League.

Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να τιμήσουν την φανέλα και να βάλουν τα δυνατά τους για γίνει αυτό, αν και δεν ειναι δύσκολο, καθώς υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά από την τρίτη, ΑΕΚ.

Ναι μεν θα είναι δύσκολοι οι δύο προσεχείς μήνες, αλλά από τη στιγμή που όλοι κρίνονται, θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό γιατί το καλοκαίρι δεν είναι μακριά και εκεί αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments