Αθλητισμός

Κιλπάτρικ για Ολυμπιακό: “Θα μισούν αυτό που δεν μπορούν να σταματήσουν” (pic)

Κιλπάτρικ για Ολυμπιακό: “Θα μισούν αυτό που δεν μπορούν να σταματήσουν” (pic)
Μήνυμα με αποδέκτη τον Ολυμπιακό έστειλε από τα social media o Σον Κιλπάτρικ.

O Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Νταρουσάφακα (7/3, 19:15), με τον Σον Κιλπάτρικ να αφήνει… αιχμές για τον Ολυμπιακό μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού» δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία του από τον επεισοδιακό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο οποίος δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω της αποχώρησης των Πειραιωτών στο ημίχρονο.

«Θα μισούν αυτό που δεν μπορούν να σταματήσουν» έγραψε στο μήνυμα που συνόδευσε την ανάρτησή του. Δείτε την:

https://www.instagram.com/p/BuqmKH2ANRr/?utm_source=ig_embed

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ στην αναχώρηση του «τριφυλλιού» για τον αγώνα με την Νταρουσάφακα

«Όσο περισσότερο βάζουμε την μπάλα στο καλάθι και κάνουμε λέι απ, θα είναι καλύτερο για εμάς σε επίπεδο σκοραρίσματος. Τα σουτ που θα βρούμε στην συνέχεια με σπλιτ άουτ θα είναι μία χαρά. Η ομάδα βελτιώνεται. Σε δύο παιχνίδια σκοράραμε 98 και 99 πόντους στην Euroleague και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ο στόχος μας είναι να βάζουμε 25 πόντους στο δεκάλεπτο. Στο επίπεδο του ΝΒΑ αυτό είναι 120 πόντοι».

  • Για την Νταρουσάφακα:

«Η βαθμολογική θέση δεν σημαίνει κάτι, πρόκειται για μία καλή ομάδα. Δεν πρέπει να επαναπαύεσαι. Το σημαντικό είναι να κοιτάζουμε την δική μας ομάδα. Είναι μία πρόκληση για την ομάδα μας, τα εκτός έδρας παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολο»

O Κιλπάτρικ με την φανέλα του Παναθηναϊκού:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments