Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Άλλαξε γραφείο μάνατζερ ο Ουέμπερ

Ολυμπιακός: Άλλαξε γραφείο μάνατζερ ο Ουέμπερ
Ο Μπριάντε Ουέμπερ μπορεί να βρίσκεται μικρό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Μπριάντε Ουέμπερ μπορεί να βρίσκεται μικρό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ωστόσο, έχει καταφέρει να δείξει ήδη κάποιες από τις ικανότητές του, βοηθώντας σημαντικά τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ουέμπερ μάλιστα πολύ γρήγορα κατάφερε με τις επιδόσεις του να «κερδίσει» μία θέση στην εταιρεία Octagon.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού πλέον θα εκπροσωπείται από το συγκεκριμένο γραφείο μάνατζερ, στο οποίο ανήκουν κάποιοι από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Πρίντεζης, όπως αναφέρει το gavros.gr.

Ολυμπιακός: Δείχνει διάθεση ο Αγραβάνης

Ο Δημήτρης Αγραβάνης ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον τραυματισμό του, γεγονός που τον κράτησε εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για αρκετό καιρό. Ωστόσο, πλέον αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του.

Φωτογραφία Eurokinissi


Ο Forward των ερυθρολεύκων στη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη  αγωνίστηκε για σχεδόν 7 λεπτά, σημειώνοντας 7 πόντους. Συγκεκριμένα τα στατιστικά του ήταν: 3/4 σουτ, με 2 ριμπάουντ, με 1 ασίστ. Οι αριθμοί δεν λένε πολλά πράγματι, ωστόσο αυτό που έχει σημασία την παρούσα χρονική στιγμή είναι ότι ο Αγραβάνης δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Είναι σημαντικό σε μια περίοδο που οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν κι άλλες λύσεις, ειδικά μέσα στη ρακέτα, ο Ολυμπιακός να μπορέσει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από τους παίκτες του.

Το σημαντικό σχετικά με τον Αγραβάνη είναι πώς έδειξε μεγάλη διάθεση.

Φωτογραφία Eurokinissi


Ο Αγραβάνης επομένως είναι από τους παίκτες που ο Μπλατ μπορεί να υπολογίζει. Είναι χρόνια στην ομάδα, γνωρίζει καταστάσεις και μπορεί να βοηθήσει άμυνα. Αυτό ωστόσο θα γίνει εάν πάρει και τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments