Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (7/3/19)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (7/3/19)
Τι προβλέπει ο αστρολόγος για σήμερα.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (7/3/19).

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τον Τοξότη που βρίσκεται ο πλανήτης της εύνοιας, γεμίζει με αισιοδοξία τα βήματά σας προς το μέλλον.

Ο Δίας θα σας διδάξει όσα υπολείπονται για να κάνετε αυτά τα βήματα. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας βρίσκονται στον Αιγόκερω. Σας επισημαίνουν την ανάγκη να στήσετε ή να ενδυναμώσετε τις «δομές» της ζωής σας!

Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα από τους Ιχθύες, όπου χθες σχημάτισε και τη Νέα Σελήνη.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (7/3/19)

Είναι ώρα να ανοίξετε καινούργιες κεφάλαια. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στον Κριό, όπου θα παραμείνει δύο μέρες.

Η ενέργεια υπάρχει παντού γύρω σας, για να περάσετε στη δράση!

Την Πέμπτη, θα απασχοληθείτε με πράγματα που είναι σημαντικά για το σπίτι και την καθημερινότητά σας: Αγορές, ανακαινίσεις, λογαριασμούς, με την αγορά ενός δώρου για μια γυναίκα και πολλά άλλα.

Σήμερα, κάποια νέα ή πληροφορίες θα βάλουν φρένο στις προσδοκίες σας για μια αλλαγή ή ένα νέο εγχείρημα. Η σημερινή μέρα θα είναι δυσμενής για νομικές ή δικαστικές ενέργειες.

Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για τη δουλειά και την επιχείρηση σας και κυρίως για την εξέλιξη επαγγελματικών σχεδίων που έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ένα φλερτ στο γραφείο θα σας κάνει να νιώσετε ιδιαίτερα συναισθήματα, αλλά προσέξτε σε τι εμπλέκεστε. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, ειδικά για τους άνδρες.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (7/3/19)

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα λάβετε μια πρόταση που θα σας κάνει να σκεφτείτε πιο πρακτικά και υπεύθυνα πριν λάβετε μια απόφαση.

Σήμερα, πολλοί από εσάς θα βιώσετε απογοήτευση ή θλίψη για έναν συγγενή ή φίλο. Σήμερα, πάνω απ’ όλα, να επιδιώξτε την πρακτικότητα στις ενέργειές σας και να αποφύγετε να δείξετε υπερβολική αυστηρότητα προς τους άλλους.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Τα γεγονότα και οι άνθρωποι σήμερα θα αλλάξουν απροσδόκητα τα σχέδιά σας για το εγγύς μέλλον.

Την Πέμπτη, να είστε υπομονετικοί και να περιμένετε την εξέλιξη των γεγονότων. Προσέχετε για ατυχήματα που οφείλονται σε ακαταστασία ή απόσπαση της προσοχής.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασία σας ή θα αναζητήσετε διέξοδο από μια λεπτή κατάσταση.

Η σημερινή μέρα υποδεικνύει μια έκπληξη που θα προέλθει από μια γυναίκα. Σήμερα, να είστε ακριβείς και αυστηροί όσο αφορά τις συμφωνίες και τις υποσχέσεις σας και να αποφύγετε να μιλήσετε ή να συμπεριφερθείτε σκληρά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα Πέμπτη θα αισθανθείτε αβεβαιότητα σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε και ποιες αποφάσεις θα πρέπει να πάρετε.

Θα είστε συναισθηματικοί και θα τείνετε προς τη νοσταλγία ή την απαισιοδοξία, για πράγματα που βρίσκονται μόνο στη φαντασία σας. Μην χαραμίσετε τη σημερινή μέρα, προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που έχουν συμβεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments