Άποψη

Αλέφαντος: Έγκλημα ο προπονητής που έφερε

Αλέφαντος: Έγκλημα ο προπονητής που έφερε
Ο Νίκος Αλέφαντος απασφαλίζει και τα λέει έξω από τα δόντια στο blog του στο pagenews.gr. Με ποιον τα έχει και ποιος προπονητής είναι ανύπαρκτος.

Ρουκέτες εξαπολύει ο Νίκος Αλέφαντος για τον προπονητή. “Παιδική χαρά η ομάδα. Δεν υπάρχει τίποτα, μιλάμε για διάλυση”, γράφει και φωνάζει για τα… εγκλήματα που έχουν γίνει.

Για ξεπάτωμα της Ρεάλ και για… ξεκώλιασμα μίλαγα στη στήλη πριν το ματς με τον Άγιαξ, και ήρθε άλλο ένα τέτοιο. Μην τα ξαναλέω τώρα, εγκλημάτισαν που πούλησαν τον Ρονάλντο. Η Μπαρτσελόνα είναι πονηρή που κρατάει με κάθε κόστος τον Μέσι. Αν φύγει ο Μέσι, η Μπαρτσελόνα θα είναι εντελώς διαφορετική ομάδα.

Η Ρεάλ όμως έχει κάνει και έγκλημα με τον προπονητή που πήγε και έφερε. Παγκοσμίως άγνωστος ως προπονητής. Δεν υπάρχει λοιπόν τίποτα, ούτε άμυνα, ούτε επίθεση, μιλάμε για διάλυση. Και ο Μόντριτς κάθισε πάνω στο βραβείο που πήρε.


Νίκος Αλέφαντος: Ομάδα ανύπαρκτη, την έχουν ξεπατώσει


Πάμε να αναλύσουμε όμως το Παρί Σεν Ζερμέν- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3, για να μην ξαναλέω τα ίδια για τη Ρεάλ. Ένας Τούχελ προπονητής ανύπαρκτος. Έδειξε ότι είναι πολύ μικρός προπονητής. Δεν χανόταν αυτή η πρόκριση. Βάλε 3 στόπερ ρε, και τον έναν από τους τρεις να είναι βδέλα στον Λουκάκου.

Και πότε βάζεις τον Καβάνι, στα τελευταία 5 λεπτά των καθυστερήσεων που καίγεσαι; Όταν σου έκανε το 1-3 η Μάντσεστερ; Άντε γεια τότε. Ας μην ήταν έτοιμος, ο Καβάνι έπρεπε να έχει μπει πιο νωρίς. Να κρατήσει λίγο τη Μάντσεστερ πίσω. Χωρίς Νεϊμάρ και χωρίς Καβάνι γίνεσαι ομαδούλα. Σαν παιδική χαρά ήταν η Παρί με αυτόν τον ανύπαρκτο προπονητή. 4-4-2 χωρίς τα δύο κανόνια του.

Από την αρχή φάνηκε η παιδική χαρά που κάνουνε το λάθος οι αμυντικοί της Παρί και τους κολλάει από το τρίτο λεπτό ο Λουκάκου. Καλά, για τον Μπουφόν τα έχω πει εγώ ότι τελείωσε εδώ και δύο χρόνια και με έλεγαν ιερόσυλο.

Το παράξενο με τις γαλλικές ομάδες που τις βλέπω είναι ότι παιζουν σαν ξέφραγο αμπέλι, Παρί, Λιόν, Μαρσέιγ, σε αντίθεση με την Εθνική Γαλλίας. Οι γαλλικοί σύλλογοι παίζουν όσα βάλω και όσα φάω και για αυτό δεν πάνε καλά. Σε αντίθεση με την Εθνική Γαλλίας που πήρε το Μουντιάλ γιατί ο Ντεσάμπ πρόσεχε πολύ την άμυνα.

Με την άμυνα προχωράς σε όλα τα ομαδικά σπορ. Δείτε και στο μπάσκετ. Όσα βάλω και όσα φάω παίζει και ο Μπλατ στον Ολυμπιακό και έχει προβλήματα η ομάδα… Αντίθετα ο Ίβκοβιτς και ο Ιωαννίδης προσέχανε πολύ την άμυνα. Και ο Σφαιρόπουλος καλά έπαιζε την άμυνα.

Ο Σόλσκιερ κερδίζει πόντους, δείχνει ότι μπορεί να γίνει καλός προπονητής. Μπορεί να γίνει. Δεν είναι ακόμα. Μαθητευόμενος είναι. Αλλά καλά τα πάει. Την έστησε πολύ καλά τη Μάντσεστερ στο Παρίσι. Σε αντίθεση με τον αντίπαλό του ο οποίος τον διευκόλυνε να κάνει τον θρίαμβο.

Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα εδώ.


Απίθανη απόφαση Μαρινάκη – Έτσι απογειώνει τον Ολυμπιακό – Τρελό “μπλόκο” – Τρεις βόμβες… αύριο


Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments