Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τα πανό για τα γενέθλιά του κόντρα στον Άρη (pic)

Ολυμπιακός: Τα πανό για τα γενέθλιά του κόντρα στον Άρη (pic)
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη ανήμερα τον γενεθλίων του και θέλει να πάρει μια ακόμη νίκη για να συνεχίσει το απόλυτο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή (10/3/19) για τον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα του Πειραιά έχει τα γενέθλιά της. Στην εορταστική ατμόσφαιρα που επικρατεί από νωρίς στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδος έχουν αναρτήσει δύο πανό που είναι αφιερωμένα στη σημερινή ημέρα.

Αμφότεροι, Πέδρο Μαρτίνς και παίκτες έχουν ζητήσει από τον κόσμο να δώσει βροντερό “παρών” στο γήπεδο προκειμένου τα 94α γενέθλια να συνδυαστούν με μια ακόμα νίκη.

Να αναφέρουμε, πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι θέλουν το απόλυτο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Τα πανό που είναι αναρτημένα για τα γενέθλια του Ολυμπιακού:

Όσον αφορά τα πλάνα της ομάδας του Πειραιά για την αναμέτρηση o Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλήξει στην εξής ενδεκάδα:

Σα, Ομάρ, Μεριά, Μιράντα, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Φορτούνης, Μασούρας, Ποντένσε, Χασάν.

Ο Πορτογάλος προπονητής περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή τον Καμαρά, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί από την αρχή.

Την ίδια ώρα, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί επέστρεψε σε ενδεκάδα του Ολυμπιακού μετά από ένα μήνα. Στις 2 Φεβρουαρίου είχε παίξει για τελευταία φορά στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

  • Σχετικά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αγωνιστεί κόντρα στους ερυθρόλευκους με την παρακάτω ενδεκάδα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments