Αθλητισμός

Barcelona: Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Ντεμπελέ

Barcelona: Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Ντεμπελέ
Σημαντικό πλήγμα δέχθηκε η Barcelona με τον τραυματισμό του Ουσμάν Ντεμπελέ.

Barcelona: O Ουσμάν Ντεμπελέ μπήκε ως αλλαγή στο 70ο λεπτό αντί του Κοουτίνιο και σκόραρε μάλιστα το 5ο γκολ της Μπαρτσελόνα στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στη Λιόν.

Ο 21χρονος επιθετικός αποχώρησε με ενοχλήσεις στο τέλος του παιχνιδιού και τα πράγματα δείχνουν να είναι άσχημα για εκείνον.

Οι ιατρικές εξετάσεις δείχνουν ότι αντιμετωπίζει τραυματισμό στον αριστερό μηρό και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ντεμπελέ, εκτός από τα επόμενα παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος, θα χάσει και τους δύο αγώνες των προημιτελικών του Champions League που είναι προγραμματισμένοι για τις 9-10 και 16-17 Απριλίου.

Ο Ντεμπελέ είχε αναρρώσει πλήρως πριν λίγες μέρες από τραυματισμό στον αστράγαλο, που τον ταλαιπωρούσε στις αρχές του Φεβρουαρίου. Τώρα αναμένεται να δυσκολευτεί να βρει ρυθμό, καθώς θα μείνει ξανά εκτός δράσης.

Barcelona – Λιόν: 5 – 1

Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε τη Λιόν στη ρεβάνς του 0-0 της Γαλλίας για του 16 του Champions League, τη συνέτριψε με 5-1 και θα βρίσκεται κι αυτή στην κληρωτίδα της Παρασκευής.

Ο Αργεντινός οδήγησε τους “μπλαουγκράνα” στην πρόκριση με δύο γκολ και δύο ασίστ.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε αποφασισμένη να “καθαρίσει” από νωρίς την πρόκριση. Σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο δεκάλεπτο οι “μπλαουγκράνα” κατάφεραν να “κρύψουν” την μπάλα, όχι όμως και να τελειώσουν τη φάση.

Μόλις τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του ματς ο Λόπες απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ το εξαιρετικό σουτ του Μέσι.

Μέχρι να φθάσει η μπάλα στον Αργεντινό, ο Κοουτίνιο με τον Τζόρντι Άλμπα και τον Σουάρες έκαναν απίθανα πράγματα με τους φιλοξενούμενους… θεατές.

Η μπάλα “κρύφτηκε” από τους γηπεδούχους και μετά από τρία λεπτά (7′), και πάλι ο Αργεντινός ήταν ο τελικός αποδέκτης εντός περιοχής, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση όπως θα ήθελε.

Στο 16ο λεπτό ο Λουίς Σουάρες έπεσε στο έδαφος ύστερα από επαφή με τον Τζέισον Ντεναγέ, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι.

Ακόμη και Ισπανοί κριτικοί διαιτησίες το σχολίασαν ως έντονα αμφισβητούμενο, ο Πολωνός ρέφερι, Σίμον Μαρτσίνιακ, προσέφυγε στο VAR πριν λάβει την οριστική του απόφαση.

Ύστερα από δύο λεπτά (18′) ο Λιονέλ Μέσι – ο οποίος έφθασε τις 131 συμμετοχές στη διοργάνωση, ξεπέρασε τον Αντρές Ινιέστα (130) και κυνηγά τον Τσάβι (151) – εκτέλεσε α λα Πανένκα το πέναλτι, ήταν εύστοχος κι άνοιξε το σκορ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments