Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επίσημη επιστολή στην Αδριατική Λίγκα

Ολυμπιακός: Επίσημη επιστολή στην Αδριατική Λίγκα
O Ολυμπιακός προχώρησε σε επίσημη προσέγγιση προς την Αδριατική Λίγκα.

Ολυμπιακός: Με την πλευρά των “ερυθρόλευκων” να έχει εκφράσει την επιθυμία παρουσίας ξένων διαιτητών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (17/3, 17:00), έγινε χθες επίσημη προσέγγιση από τον Ολυμπιακό στην Αδριατική Λίγκα!

Σύμφωνα με την «Live Sport», υπήρξε επίσημη προσέγγιση από τον Ολυμπιακό στην Αδριατική Λίγκα μέσω επιστολής που έφτασε στα γραφεία του πρωταθλήματος στο Ζάγκρεμπ κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις τους στην εφημερίδα ο CEO της Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ.

«Είνα αλήθεια πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί μας. Είχαμε πληροφορηθεί το ενδιαφέρον της, το οποίο επισημοποιήθηκε με την επιστολή που λάβαμε.

Ολυμπιακός: Επίσημη επιστολή στην Αδριατική Λίγκα

Η ελληνική ομάδα ζητά να την πληροφορήσουμε τα πάντα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της λίγκας, τη μετοχική σύνθεση, τον τρόπο διεξαγωγής, τους κανόνες και γενικώς ό,τι ισχύει για το πρωτάθλημά μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα και να οδηγήσει σε συμβιβαστική λύση με αλλαγές στην ΚΕΔ και παρουσία παρατηρητών διαιτησίας στον ΕΣΑΚΕ.

Η πλευρά του Ολυμπιακού ωστόσο ήταν ανένδοτη και εμμένει στην απόφασή της να αποχωρήσει για την Αδριατική Λίγκα αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα της για ξένους διαιτητές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments