Αθλητισμός

Κόμπι Μπράιαντ: “Είπα στους συμπαίκτες μου να μελετήσουν τον Σπανούλη”

Κόμπι Μπράιαντ: “Είπα στους συμπαίκτες μου να μελετήσουν τον Σπανούλη”
Ο Κόμπι Μπράιαντ αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη.

H κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 στην Κίνα πλησιάζει και ο Κόμπι Μπράιαντ έχει ξεχωριστή παρουσία στο μεγάλο ραντεβού της FIBA.

Ο «Black Mamba» είναι πρεσβευτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, δίνοντας ακόμα πιο μεγάλη αίγλη στη διοργάνωση.

Ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς παραχώρησε συνέντευξη στην Marca, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως είπε σε συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ να μελετήσουν τον Σπανούλη, καθώς είναι ικανός να… σκοτώσει κάθε αντίπαλο.

«Όταν έφτασα στην εθνική ομάδα, είπα στον Μάικ Σιζέφσκι ότι ήθελα να είμαι ο ηγέτης της ομάδας, αυτός που θα καθοδηγεί την αλλαγή. Άρχισα να μελετώ παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Διαμαντίδης ή ο Μπαρμπόσα. Μερικοί συμπαίκτες μου με ρώτησαν τι έκανα. Τους είπα να μελετήσουν τον Σπανούλη. Ποιος είναι ο Σπανούλης, μου είπαν. Τους απάντησα: Ο Σπανούλης θα σε σκοτώσει. Προσπάθησαν λοιπόν να μεταφέρω με σοβαρότητα στους συμπαίκτες μου την κατάσταση, χωρίς αστεία. Όλα ήταν πολύ σοβαρά», ήταν τα λόγια του.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον νεαρό σταρ του ΝΒΑ, Λούκα Ντόντσιτς, αναφέροντας:

«Δεν με εκπλήσσει καθόλου. Αν τον έβλεπες στη Ρεάλ, καταλάβαινες πως όλα ήταν εκεί. Τη σημερινή ημέρα οι τζένεραλ μάνατζερς είναι πιο έξυπνοι από παλιά. Ο Τζινόμπιλι στην Μπολόνια έκανε το ίδιο, αλλά ήταν Νο. 57 στο draft».

Τέλος, σχολίασε και την αγαπημένη του ομάδα τους Λος Άντζελες Λέικερς και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς:

«Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, είναι ο πρώτος χρόνος. Ο κόσμος πάντα θέλει γρήγορα αποτελέσματα και να παίρνει κάθε χρόνο πρωταθλήματα, αλλά αυτό δεν είναι ρεαλιστικό. Είναι ο πρώτος χρόνος του ΛεΜπρόν. Ο δεύτερος θα είναι καλύτερος. Τα πράγματα δεν συμβαίνουν από την μια ημέρα στην άλλη, χρειάζεται χρόνος», τόνισε, ενώ κλήθηκε να απαντήσει και για το ενδιαφέρον προς τον Άντονι Ντέιβις:

«Αν έχεις μια ευκαιρίας να πάρεις τον Άντονι Ντέιβις, τότε τον παίρνεις. Ο Κούζμα, ο Μπολ και ο Ίνγκραμ είναι καλοί και νέοι, αλλά δεν είναι καλύτεροι από τον Ντέιβις, οπότε αντίο. Ο Ντέιβις είναι ένας από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα. Τι συζητάμε; Αν μπορείς να τον πάρεις, τότε το κάνεις χωρίς αμφιβολία. Αν όχι, τότε έχεις τρεις νέους παίκτες, πάνω στους οποίους μπορείς να δουλέψεις και να «χτίσεις»».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments