Αθλητισμός

Ντέιβιντ Μπλατ: “Πρώτη φορά ακούω ότι δε θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό”

Ντέιβιντ Μπλατ: “Πρώτη φορά ακούω ότι δε θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό”
Ο Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε πως δε γνώριζε την απόφαση της διοίκησης για το ντέρμπι.

Μπορεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός να είχε ενημερώσει επίσημα ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα αγωνιστούν στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μετά τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ, δεν είχε ιδέα γι’ αυτή την εξέλιξη.

Ο πολύπειρος τεχνικός έμαθε από Ιταλό ρεπόρτερ στη συνέντευξη Τύπου (!) μετά το τέλος του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία, πως δεν θα κατέβει ο Ολυμπιακός.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που το ακούω, αλλά αν αυτή είναι απόφαση της διοίκησης την αποδέχομαι και τη στηρίζω», ήταν τα λόγια του.

Η «ερυθρόλευκη» ανακοίνωση βγήκε πριν από το παιχνίδι και φαίνεται ότι κανείς δεν ενημέρωσε τον προπονητή και τους παίκτες, για να μην αποπροσανατολιστούν πριν την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ήττα στο Μιλάνο, τραυματίστηκε ο Σπανούλης

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε χθες στο Μιλάνο, όπου ηττήθηκε από την Αρμάνι και είναι πλέον σε δύσκολη θέση. Και σαν να μην έφτανε αυτό, “έχασε” και τον Βασίλη Σπανούλη με τραυματισμό.

O αρχηγός των «ερυθρόλευκων» σε προσπάθεια του να μπεί στη ρακέτα της Αρμάνι γύρισε το πόδι του και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για διάστρεμμα.

Ο Σπανούλης αποχώρησε κουτσαίνοντας στον πάγκο και το ιατρικό τιμ του έδεσε αμέσως το πόδι.

Έπειτα από λίγο σηκώθηκε κι άρχισε να περπατάει δοκιμάζοντας το πόδι του ώστε να ξαναμπεί στο παιχνίδι δίχως όμως να τα καταφέρει.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να φανεί το μέγεθος του προβλήματος και ο χρόνος που θα χρειαστεί να μείνει στα… πιτς.

Όπως είναι λογικό, ο τραυματισμός του Σπανούλη προκαλεί έντονη ανησυχία στον Ντέιβιντ Μπλατ και τους συνεργάτες του, ενώ όσο αγωνίστηκε ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού, βοηθώντας την ομάδα του να μαζέψει τη διαφορά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments