Μedia

Open TV: Οι σκέψεις του Ιβάν Σαββίδη για… τέλος του Total Football

Open TV: Οι σκέψεις του Ιβάν Σαββίδη για… τέλος του Total Football
Τι αναφέρει ο Τύπος για την εκπομπή Total Football του Open TV.

Το Total Football, η εκπομπή της Κυριακής του Open TV δεν κάνει τα νούμερα που θα περίμεναν οι ιθύνοντες του καναλιού. Ακόμα και ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης.

Το Total Football κατατάσσεται πίσω από την Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ, τα νούμερα είναι χαμηλά και ο προβληματισμός μεγάλος.

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, μάλιστα, ο Σαββίδης σκέφτεται να κόψει την εκπομπή από την επόμενη χρονιά.

Τελευταίο δημοσίευμα αυτό του Sportime. Εκεί αναφέρεται πως “το Total Football έμεινε σε νούμερα από αυτά που δεν δικαιολογούν τόση ακριβή παραγωγή. Μία φορά πέρασε το 5%! Όλες τις άλλες κάτι 2άρια, κάτι 3άρια και πάει λέγοντας”, αναφέρεται σε δημοσίευμα.

Και καταλήγει: “Είδε και απόειδε ο Ιβάν τη νέα σεζόν δεν θα δώσει εισιτήριο για να συνεχιστεί το Total Football. Αφού με τις ταινίες που βάζει το βράδυ τα νούμερα είναι κατά πολύ καλύτερα, τι να την κάνει την εκπομπή; Κρίμα για τα παιδιά”.

Πάντως, τίποτα δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Παρά τα όσα αναφέρονται στον Τύπο, ο Σαββίδης έχει αποδείξει πως δεν τα… παρατάει εύκολα. Το έχει κάνει και στο ποδόσφαιρο και σκοπεύει να το κάνει και στο Open TV, που γενικά έχει ανοδική πορεία στα υπόλοιπα νούμερα που κάνει.

Και μια αθλητική εκπομπή σε κανάλι του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ σίγουρα είναι απαραίτητη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments