Αθλητισμός

Εθνική: Στο μυαλό του Άγγελου Αναστασιάδη

Εθνική: Στο μυαλό του Άγγελου Αναστασιάδη
Εθνική : Με τρεις εκπλήξεις οι κλήσεις του Αναστασιάδη.

Η Εθνική ομάδα θέλει να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα με φόντο την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2020. Θα ταξιδέψει στο Λιχτενστάιν για την πρώτη αναμέτρηση των προκριματικών στο τέλος του μήνα, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα βρεθεί στη Ζένιτσα, όπου θα αντιμετωπίσει την γνώριμη για εκείνη τα τελευταία χρόνια, Βοσνία.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε 23 ονόματα για το πρόγραμμα της γαλανόλευκης με τρεις εξ αυτών να αποτελούν εκπλήξεις.

Τα ονόματα που ξεχώρισαν ήταν αυτά των Κολοβού, Μαυριά και Βαλεριάνου.

Εκτός παρέμειναν οι Μανωλάς, Χριστοδουλόπουλος, Πέλκας, Σταφυλίδης και Τοροσίδης.

Εθνική: Στο μυαλό του Άγγελου Αναστασιάδη

Σύμφωνα με το to10.gr, ο ομοσπονδιακός τεχνικός θαύμαζε τους Κολοβό και Μαυριά από τότε που ξεπεταγόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα (μόνο από αυτό και το κυπριακό έχει εικόνα) με τις φανέλες των Πανιωνίου και Παναθηναϊκού.

Θεωρεί ότι στην ηλικία που βρίσκονται μπορεί να το γυρίσουν ακόμα και να κάνουν καριέρα ανάλογη με αυτή που διαγραφόταν στα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα.

Αν είχαν παιχνίδια στα πόδια του και τον Νοέμβριο, τότε θα τους καλούσε και για τα ματς με Φιλανδία και Εσθονία. Ωστόσο ο Κολοβός το Φλεβάρη του 2017 είχε υποστεί ρήξη χιαστού και όταν επανήλθε τόσο στην Μέχελεν όσο και στην Βίλεμ δεν κατάφερε να βρει θέση βασικού.

Στο υποδεέστερο κυπριακό πρωτάθλημα και την έκτη της βαθμολογίας Ομόνοια κατάφερε να πάρει ματς στα πόδια του και έτσι κλήθηκε.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Μαυριά, ο οποίος πέρσι στην Ριέκα και φέτος στην Χιμπέρνιαν δεν έπεισε ενώ στην Κύπρο τα καταφέρνει καλύτερα, σε μια μικρομεσαία ομάδα και απέναντι σε σαφώς λιγότερο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Οι δυο τους αποτελούσαν καψούρες του Αγγελου και αργά ή γρήγορα σκόπευε να του καλέσει για να δει με τα μάτια του σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν φυσικά αυτή με τον Γιώργο Βαλεριάνο, ο οποίος μέχρι το καλοκαίρι αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία τόσο με τον Αρη όσο και με τον Απόλλωνα Σμύρνης νωρίτερα.

Το παράδοξο με τον 27χρονο αριστεροπόδαρο αμυντικό είναι ότι ο Σάββας Παντελίδης δεν τον υπολογίζει για το βασικό σχήμα του Αρη και για αυτό τον Ιανουάριο αποκτήθηκε ο Ούγγρος Κόρχουτ!

Ο Βαλεριάνος για περισσότερο από ένα μήνα (όλο τον Φλεβάρη) έμεινε έξω από τις βασικές επιλογές του προπονητή του Αρη και επανήλθε στα τελευταία δυο ματς για να καλύψει την θέση του δεξιού μπακ, όπου δημιουργήθηκε ένα κενό.

Για αυτή την κλήση οι γνωρίζοντες λένε ότι μέτρησε και εισακούστηκε η άποψη ενός συμβούλου του.

Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι:

Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογλου, Κουλούρης, Τάσος Δώνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments