Αθλητισμός

Μαρτίνς: Νίκη με Παναθηναϊκό για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας – “Παρών” από τον Αχμέντ Χασάν

Μαρτίνς: Νίκη με Παναθηναϊκό για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας – “Παρών” από τον Αχμέντ Χασάν
Μαρτίνς: Κανονικά στην αποστολή για Παναθηναϊκό ο Χασάν.

Ο Πέδρο Μάρτινς αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης των “ερυθρολεύκων” κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία τη νίκη και ο Μαρτίνς, το έδειξε αυτό.

“Θέλει μεγάλη προσοχή. Είναι το τελευταίο ντέρμπι της χρονιάς. Πρέπει να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Ξέρετε καλά τι πρέπει να κάνετε για να δείξετε τις μεγάλες σας δυνατότητες», τόνισε σε ομιλία του ο Μάρτινς, όπως μεταφέρει σε ρεπορτάζ του το «Sportime».

Παράλληλα, ο ίδιος φαίνεται πως είχε τετ α τετ με τον Αχμέντ Χασάν, που παρά το πρόβλημα τραυματισμού δήλωσε έτοιμος να παίξει. «Κόουτς, βάλε με να παίξω. Δεν πρόκειται να χάσω το ντέρμπι. Είμαι καλύτερα», του είπε ο Αιγύπτιος επιθετικός, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του τεχνικού του.

Μαρτίνς: Κανονικά στην αποστολή για Παναθηναϊκό ο Χασάν

Στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς τέθηκε ο Αχμέντ Χασάν στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού, καθώς ακολούθησε το πρόγραμμα των συμπαικτών του.

Αυτό αποκάλυψε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στη Nova, τονίζοντας ότι ο Αιγύπτιος παρουσιάζει βελτίωση και θα είναι στην διάθεσή του, αν και δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός.

«Έχει ακόμα έναν πόνο αλλά είναι σε καλή κατάσταση. Θα είναι μια από τις εναλλακτικές λύσεις για το ματς με τον Παναθηναϊκό», ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments