Αθλητισμός

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: 1 – 2

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: 1 – 2
Άλλο ένα τρίποντο πήρε ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσια μετά το τέρμα του Μάτος στο 67'

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και μάλιστα χωρίς ήττα, έκανε ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο.

Αν και βρέθηκε να χάνει από γκολ του Μπαϊροβιτς με πέναλτι στο 55΄, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε την ανατροπή και επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού, για την 25η αγωνιστική της Super League, ανοίγοντας στους δέκα βαθμούς την «ψαλίδα» από το δεύτερο Ολυμπιακό, που παίζει αύριο (17/3) με τον Παναθηναϊκό.

Φωτογραφία Eurokinissi


Ένα απίθανο σουτ του Βιεϊρίνια στο 64΄ και μία κεφαλιά του Μάτος στο 67΄ έδωσαν τη νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και την έφεραν ακόμη πιο κοντά στον πρώτο τίτλο της μετά από 34 χρόνια.

Σκόρερ: 55′ Μπαΐροβιτς – 64’Αντρέ Βιειρίνια, 67′ Μάτος

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιάς)

Κάρτες: Ντίας- Μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα, Βιειρίνια, Ζαμπά

Φωτογραφία Eurokinissi


Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ : Γιαννακόπουλος, Μαλής, Μάρκος Πάουλο (81’ Γκούγκα), Μιχάι, Μάζουρεκ, Αμαράλ, Τσιγγάρας (69’ Λουσέρο), Μπάιροβιτς, Μαρινάκης, Μανά, Ντίας (74’ Τσοκάνης).

ΠΑΟΚ : Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιειρίνια, Ολιβέιρα (77’ Μίσιτς), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (88’ Ενρίκε), Λημνιός (60’ Σφιντέρσκι), Άκπομ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments