Αθλητισμός

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Επεισόδια και στα δημοσιογραφικά

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Επεισόδια και στα δημοσιογραφικά
Φραστικό επεισόδιο με δημοσιογράφους της ΕΡΤ στο γήπεδο του Αγρινίου πριν το Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ.

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Τα αίματα… άναψαν νωρίς στο Αγρίνιο με επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων και στη συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, υπήρξε φραστικό επεισόδιο με οπαδούς και τον Γιώργο Λυκουρόπουλο, με τον Γιώργο Μίνο να λειτουργεί… πυροσβεστικά.

Τα επεισόδια που προηγήθηκαν

Με καθόλου καλούς οιωνούς άρχισε το… pre-game της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικότερα, περίπου 2,5 ώρες πριν από τη σέντρα και παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, στη Μητρόπολη Αγρινίου και οι δρόμοι πέριξ του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης σε σημείο που βρίσκονταν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων.

Σύμφωνα πληροφορίες από τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, όλα ξεκίνησαν όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν σε κατάστημα εστίασης στην οδό Σουλίου και σε κοντινές καφετέριες, συνεπλάκησαν με οπαδούς του Παναιτωλικού, που ο σύνδεσμός τους βρίσκεται σε πολύ κοντινό σημείο στην πεζόδρομο Καραϊσκάκη.

Στο σημείο προκλήθηκαν πολύ σοβαρές υλικές ζημιές στα καταστήματα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν και ρίψεις μολότοφ ενώ λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασαν αστυνομικές δυνάμεις που ήταν εντελώς απροετοίμαστες για τα επεισόδια αυτά. Από την πλευρά τους, έγιναν ρίψεις δακρυγόνων με αποτέλεσμα να υπάρξουν και συμπλοκές ανάμεσα στις Αρχές και τους οπαδούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο υπήρξαν περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Δείτε εικόνες από τα επεισόδια στο Αγρίνιο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments