Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φουλ ερωτευμένη: Τα καυτά φιλιά της με γνωστό επιχειρηματία

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φουλ ερωτευμένη: Τα καυτά φιλιά της με γνωστό επιχειρηματία
Ξανά ερωτευμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι και πάλι ερωτευμένη και ο νέος της σύντροφος είναι πολύ γνωστός επιχειρηματίας. Μάλιστα, το ζευγάρι όχι μόνο δεν κρύβει τον έρωτά του, αλλά πραγματοποίησε και δημόσια έξοδο, στην οποία αντάλλαξαν καυτά φιλιά.

Η γνωστή παρουσιάστρια εθεάθη το βράδυ της Παρασκευής (15/3/19) στο νυκτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Μέλισσες και η Τάμτα. Στο βίντεο από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύντροφός της φαίνονται ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους.

«Πρώτη φορά την βλέπουμε έτσι, να εναγκαλίζεται τόσο θερμά και να ανταλλάσσει καυτά φιλιά…Όπως βλέπετε τα φιλιά δίνουν και παίρνουν», είπε συνεργάτης του Πέτρου Κωστόπουλου.

Όπως ακούστηκε στην εκπομπή, ο νέος σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ονομάζεται Φίλιππος είναι επιχειρηματίας και ασχολείται με τη μουσική.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα… καυτά φιλιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ανέβασε καυτή φωτογραφία της σε στάση έκπληξη

Την ανεβασμένη της ψυχολογία η γνωστή παρουσιάστρια την είχε δείξει πρόσφατα και με ανάρτησή της στο Instagram. Σε αυτήν η γνωστή παρουσιάστρια είναι σε μια καυτή στάση στο κρεβάτι φορώντας ένα μίνι φόρεμα.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε «Βρες τι αγαπάς και άσε το να σε σκοτώσει».

  • Δείτε την σχετική φωτογραφία:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments